Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:48 | March 28, 2012

  Gina Tricot fav


  From Ginatricot,

  Jag ser fram emot imorgon jättemycket!Det ska bli så roligt att träffa er :) Och precis som jag skrev – efter kl 18.00 öppnar Gina Tricot för ALLA som vill komma, vare sig ålder. Så jag hoppas vi ses på Gina Tricot i Linköping imorgon♥

  I’m looking forward until tomorrow very much! It’s going to be awesome to meet you :) and just as I said – after 18.00 it’s okey for EVERYONE to come, regardless of age. I hope to see you at Gina Tricot in Linköping tomorrow♥


  14 kommentarer  14 kommentarer om “Gina Tricot fav”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • har råkat få med mig både västen, kjolen och shortsen hehe :)

   Reply
  • den jeanskjolen snappade jag åt mig fortare än kvickt för att jag förstod att den skulle bli populär och jag blev kär i den direkt :)

   Reply
  • Så mye fint! Synd at jeg bor ganske så langt vekke fra Stockholm.

   Reply
  • Har du flyttat till sthlm ?
   och hur går det med edvin länge sen man såg han i bloggen har ni gjort slut ?:O!

   Reply
  • Den vita västen!!

   Reply
  • Jag kommer!! :D hoppas man kan få ta en bild med dig?

   Reply
  • Jag vill inte vara elak eller så, men din blogg har på senare tid blivit mer och mer, inte “tråkig” men ointressant kanske? Kan bero på att du förut brukade skriva väldigt mycket om vad som händer, vad du känner och sådär, nu får vi mest se bilder, vilket såklart är jätteroligt, men det hade varit roligt att få läsa lite mer om DIG och kanske inte bara exakt vad som händer just nu.

   Reply
  • Älskar skinnvästen!

   Reply
  • åh, älskar den vita skinnvästen! SÅ snygg!

   Reply
  • så masse fint! du har så inspirerende blogg :-)

   Reply
  • Got the yellow jeans and the fit so well!

   Reply
  • Hej, jag läste att det skulle vara 30% rabatt på “vårens alla nyheter” på Gina Tricot i LKPG i kväll, men gäller det även jeans och allt annat i butiken eller just “vårens nyheter”? Skulle vara väldigt tacksam för svar! :)

   Reply
  • Västen är to die for!

   Reply
  • vil…kjøpe…ALT!!!

   Reply