Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:21 | March 30, 2012

Greyish and white

LOOK OF THE DAY


Yesterdays/Everything is from Gina Tricot except the shoes, they are from Zara/

Jag har glömt att berätta att idag är det ingen vanlig dag, utan en utav mina bästa vänners födelsedag! Nämligen Emelis :)
Jag firade henne imorse genom att sjunga en trudilutt i luren till henne, haha. Men imorgon så ska det firas ordentligt med tjejmiddag och grejer! Det se jag fram emot till tusen. Idag så ska jag se till att få det sista gjort inför ‘Styled by Angelica Blick’ med Din Sko – Trendspaningen ska in!
Ikväll är ett besök hos min pappa inbokat! Fan vad jag saknat min familj! Jag har nog inte träffat dom på..två månader? Galet om du frågar mig.
Funderar på om jag ska köra en frågestund framöver – är det något utav intresse?

I forgot to tell you that today it is no ordinary day, cause one of my best friend has her birthday today!Namely Emeli :)
I celebrated her this morning by singing Happy birthday to her, haha. We will celebrate her properly tomorrow with a girl dinner and stuff!  I’m looking forward to it. Today I’ll be sure to get the last things done for  ‘Styled by AngelicaBlick’ at Din Sko – trend survey!
Tonight I’m going to visit my dad! Damn, I missed my family! I have not met them in.. two months? Crazy if you ask me.I’m thinking about having a questionpost here on my blog soon – Would you like that?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “Greyish and white”

 1. Stina on

  Funderar att köpa dom där skorna från Zara, tänkte bara fråga om de var sköna och om de är svåra att gå i?:)
  Kram

  Reply
 2. Linda on

  Hej Angelica! Först vill jag bara tacka för en jättebra blogg. Du inspirerar sjukt mycket med dina fina bilder och dina kläder. Måste fråga, har själv haffat den vita skinnvästen från Gina men är osäker på storleken och tyckte den satt fint på dig! tog 36 men funderar på en mer oversize. Vilken storlek tog du? :)

  Reply
 3. emelie on

  JAAAA!! Frågestund, tack! Jag har typ tusen frågor till dig, får aldrig något svar här :( förstår dock att du inte hinner svara på alla kommentarer du får… MEN jag skulle vilja veta hur dom svarta nätta klackarna från Zara är i storleken? Och hur gick du tillväga när du gick från brunhårig till blond? Du är en otrolig inspiration Angelica! Både klädmässigt & personlighetsmässigt :) Ha en bra helg, KRAM PÅ DIG!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.