Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:21 | March 30, 2012

  Greyish and white


  Yesterdays/Everything is from Gina Tricot except the shoes, they are from Zara/

  Jag har glömt att berätta att idag är det ingen vanlig dag, utan en utav mina bästa vänners födelsedag! Nämligen Emelis :)
  Jag firade henne imorse genom att sjunga en trudilutt i luren till henne, haha. Men imorgon så ska det firas ordentligt med tjejmiddag och grejer! Det se jag fram emot till tusen. Idag så ska jag se till att få det sista gjort inför ‘Styled by Angelica Blick’ med Din Sko – Trendspaningen ska in!
  Ikväll är ett besök hos min pappa inbokat! Fan vad jag saknat min familj! Jag har nog inte träffat dom på..två månader? Galet om du frågar mig.
  Funderar på om jag ska köra en frågestund framöver – är det något utav intresse?

  I forgot to tell you that today it is no ordinary day, cause one of my best friend has her birthday today!Namely Emeli :)
  I celebrated her this morning by singing Happy birthday to her, haha. We will celebrate her properly tomorrow with a girl dinner and stuff!  I’m looking forward to it. Today I’ll be sure to get the last things done for  ‘Styled by AngelicaBlick’ at Din Sko – trend survey!
  Tonight I’m going to visit my dad! Damn, I missed my family! I have not met them in.. two months? Crazy if you ask me.I’m thinking about having a questionpost here on my blog soon – Would you like that?


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Greyish and white”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här