Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:53 | April 4, 2012

  Blue Dots


  Last nights/Pants Zara/Top H&M trend/Bag Celine/Shoes Citybird/ Bracelate inherited /

  Älskar mönstret på dessa byxor :) Dom är dock lite speciella i formen.. Man får helt enkelt låta bli att sitta ner om man inte vill se ut att ha en röv framtill haha. Men jag gillar matchingen med den röd/orangea tröjan. och guld!

  I love the pattern on these pants :) They have a wierd shae thought.. One must not sit down while wearing these pants if you don’t want to look like you are having an ass in the front haha. But I like the match with the red/orange top. and the gold!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Blue Dots”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här