Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:31 | April 5, 2012

  Feeling good


  Me on the beach today

  Det har varit en fantastik dag idag. Helt sjukt! Gick upp kl 03.00 inatt för att ta mig till Skavsta, sov max en timmapå flyget. Mötte upp de på surfakademin på flygplatsen i Biarritz och sen raka vägen till stranden för att surfa! Så nu är jag fan helt död – men de är bara att fräscha till sig för snart är de middag med gänget. Vet ni?! Jag lyckades komma upp och stå på brädan flera gånger idag och verkligen surfade på vågen. Stolt haha!

  It’s been an amazing day. So sick! I got up at 03.00 last night to get to Skavsta Airport, I slept for maximum 1 hour on the plane and met up with the guys at surfakademin at the airport in Biarritz to go straight to the beach to surf. So I’m pretty dead right now – but hey we are soon heading out for dinner so I better get myself ready. You know what?! I managed to stand on the board several times today and ride on the wave. Im proud haha!


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Feeling good”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här