Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:03 | April 7, 2012

  Surf’s up


  Pictures from yesterday

  God Morgon fina ni!
  Idag bär det av till San Sebastian och zarautz i Spanien för lite surfing :) Ska bli attans kul!
  Vi kommer köra hela dagen eftersom vi åker hem tidigt imorgon till Sverige.
  Jag tänkte berätta lite för er som undrar om vad jag gör här i Biarritz osv! Jag åkte alltså hit för att jag någonstans i mitt bakhuvud alltid velat testa surfing, men helt ärligt inte vågat testa. Jag har en vän som jobbar tillsammans med surfakademin som fick mig att känna att “Nej nu kör jag! Man lever bara en gång!” så det gjorde jag..
  Just nu är jag med på en gruppresa tillsammans med ett skönt gäng + de på surfakademin och lär mig alltså att surfa :)Dom hjälper en verkligen med ALLT också så man behöver aldrig känna sig osäker, utelämnad eller vilse vilket känns väldigt bra.
  Fett kul är det kan jag lova! Så er som tvekar – gör inte det, kör bara! Så här är jag! Jag tog tjurnen vid hornen och det känns förbannat fint.

  Good Morning sunshines!
  Today it’s off to San Sebastian and Zarautz in Spain for some surfing :) It’s going to be so much fun!
  We will surf all day cause we are going back to Sweden early tomorrow.
  I’m going to tell you what I do here in Biarritz! I went here because I somewhere in the back of my head always wanted to try surfing, but honestly did not dare to try it. I have a friend who works with the surf academy, which made ​​me feel that “No, I have to try it! You only live once!” so I did ..

  Right now I am on a group trip with a nice bunch of people + the surfing academy and teach me to surf :) They help you  with EVERYTHING so you never need to feel insecure,deleted or lost which feels very good.
  It’s so fun , I can promise you that! So those of you who doubt – do not doubt, just do it! So here I am! I took the bull by the horns and it feels damn good.


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Surf’s up”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här