Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:14 | April 8, 2012

  Zarautz/San Sebastian

  Pictures from yesterday

  Vi drog som sagt till Zarautz i Spanien igår och surfa lite vilket var förjävla kul! Tapaslunch i San Sebastian efter de innan vi avsutade med surf i Hendaye i Frankrike. Haha man ser FÖRBANNAT rolig ut på bilderna när man surfar..iallafall jag.Har lyckats sträcka ut tungan och se allmänt vidrig ut på varenda bild. men men så är det! Här ovan får ni några :)

  We went to Zarautz in Spain yesterday and surfed , which was o much fun!Tapas lunch in San Sebastian after  that, before we ended up with surf in Hendaye, France.Haha I look like shit out on the pictures when I’m surfing cause I’m doing this wierd face .. anyway. .Haha I managed to stretch out my tongue on every picture. haha! You can see some pictures above here :)


  40 kommentarer  40 kommentarer om “Zarautz/San Sebastian”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här