Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | April 13, 2012

  Mint/Neon


  Förbaskat trött idag! Linda och jag ramlade nog in genom dörren vid halv fem på morgonen..haha. Nu sitter vi här vid köksbordet och ätr torra knävkemackor till frukost. Jag ska snart möta upp Amanda för att gå på en trevlig presslunch. Mycket härliga event och pressfrukostar nu när pressveckorna hoppat igång :) Hörs sen!

  I’m so tired today! Linda and I got homa at half past four in the morning.. haha. We are sitting here at my kitchentable, eating dry crispbread. I’m going to meet up with Amanda soon to go to a presslunch. Alot of events and presslunches these weeks :) Talk to you later!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Mint/Neon”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här