Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:21 | April 16, 2012

  Michael&Frisörerna


  Jag och fina Carro :)

  Såhär blev håret! En drastisk förändring – JAPP! Skulle tattuerat mig efter men tiden drog iväg lite så killen som hade tiden efter mig fick gå före mig, så jag ska tillbaka dit ikväll sen.
  Men visst blev håret coolt? Fixade löshår härifrån som snälla Carro på Michael&Frisörerna fxade :) Det feta med det är att jag inte färgat mitt egna hår rött, så jag kan ta ur löshåret precis när jag vill ( är fäst med clipps) och få exakt samma frilla som jag hade innan. WOOP! Jag är iallafall sjukt nöjd!

  Here is my hair! A drastic change – yep! Should have get tattoed after but time just passed by so quickly so the guy who had the time after med , had to go before me, so I have to go back there tonight maybe.
  Isn’t my hair cool? I got extension from here that wonderful Carro at Michael & frisörerna helped me with  :) The nicest thing of it is that I disn’t  dyed my own hair red, so I can take out your extensions just as I want (is attached with clipps) and get the exact samehaircut I had before . WOOP! I’m so satisfied!


  70 kommentarer  70 kommentarer om “Michael&Frisörerna”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wauw, I love it! Looks great on you.
   Wonder what tattoo you’re getting, and which you already have! xo

   Reply
  • hey angelica, you look great. how long will those clips stay in your hair? how can you wash them?

   Reply
  • oh, angelica, i do not like this, i dunno why .. :/
   ____________Answer: You can’t like everything – right? :) HUGS

   Reply
  • Sjukt otippad förändring… Smart med färgade clips så du lätt kan få tillbaka frisyren innan sen när du tröttnat! Kram
   ___________SVAR: hehe ja! Ja, dom varken klippte eller färgade mitt egna hår så tar jag ut håret så får jag samma frilla som innan :) Så jag tycker de är askul! Kram

   Reply
  • Måste verkligen hylla detta angelica. Älskar verkligen ALLT du gör, och dina bilder är amazing. Men detta tog priset, ASSÅ GAAAAALET vad snyggt. funderar själv på att köpa ett löshår och sätta dit. Love you

   Reply
  • Så himla , himla snygg!!

   Reply
  • Coolt! :D

   Reply
  • wow, det var sinnsykt kult!!! U rock!!

   Reply
  • oj va häftigt

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • åååå så snyggt!!

   /Josefin blivande frisöööör

   Reply
  • Angelica du blir bara snyggare och snyggare!

   Reply
  • WOW!!! amazing

   Reply
  • Waw, your hair is CRAZY! But I like it (I wouldn’t dare to have it, though!). Love the fact that they are clips, because red isn’t always an easy color to combine!

   FASHION SUICIDES!

   Reply
  • Wow, riktigt snyggt!

   Reply
  • Asballt! :D

   Reply
  • Sjukt coolt hår!!

   Reply
  • Oh very funky hair you got! It reminds me about Sebastian Professionals: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150793626466628&set=p.10150793626466628&type=1&theater

   Have a nice evening!

   Xoxo
   M’

   Reply
  • I do not dig this look on you Angelica.. I just doesn’t look.. I dunno.. It looks weird. Much prettier without the red extentions..
   Looking forward to see your new tat though. xoxoxo

   Reply
  • love it! riktigt fränt!

   Reply
  • modigt! men absolut inte min smak.. kanske skulle varit bättre med nån annan färg? typ ljusrosa, som mer smälter in i din vanliga färg.

   Reply
  • uuh – not a great call! i think i looks so fake – a bummer in your otherwise great taste!

   Reply
  • Det var faktiskt sjukt coolt!

   Reply
  • It’s fabulous!!

   Reply
  • fint men hade varit finare om nåra långa slingor med hade varit blonda för nu ser det ut som löshår hänger där verkligen

   Reply
  • Jag måste nog hålla med om föregående talare, tycker inte heller om detta. Dock smart grej, det ser dock inte naturligt ut :/

   Reply
  • Måste bero på att jag precis vaknat men hade du inte skrivit om de röda i texten så hade jag ärligt missat allt haha ;D

   Reply
  • Hur grymt som helst!

   Reply
  • smart och snyggt!

   Reply
  • åh, det där blev verkligen så snyggt , du passar verkligen i det !

   Reply
  • Annorlunda, lite väl stor kontrast för min smak men dock coolt!

   Reply
  • Så jävla coolt! :) Väntar med spänning på att se hur du matchar det till olika outfits! Hur lockades håret förresten? Tips tas gärna emot ;)

   Reply
  • ballt! Men jag hade för mig att du har skrivit att det inte är snyggt med löshår?

   Reply
  • Alltså jag är verkligen kluven. jag tycker att det var supermodigt och coolt, men det vart en sån kontrast, att jag faktiskt inte gillar det tyvärr. Som tidigare talare, ljusrosa eller liknande hade nog varit bättre då det hade smält in mera men ändå sett så himla ballt ut! Jag hatar det verkligen inte, men jag tycker inte om det heller, finare utan, eller så gör du det ljusrosa, fy fräschan vad coolt det hade varit alltså!! <3

   Reply
  • Omg, I LOVE! Grymt ju! :D

   Reply
  • Så himla coolt och riktigt snyggt på dig!

   Reply
  • riktigt riktigt coolt faktiskt :)

   Reply
  • Hej, kan inte du förklara hur de lockade ditt hår :D!! Vart så jäkla snyggt!!!

   Reply
  • Skit snyggt tycker jag, har själv haft röda toppar men har inte så långt hår så inte lika mkt, men mit hår svek mig så hade bara dem röda i ett par veckor, Men såg grymt ut på dig !

   Reply
  • SÅ SNYGGT DET BLEV! :D

   Reply
  • Oj! Jag vet inte jag.. haha. XD Lite för…
   But you went for it iallafall. ^^,

   Reply
  • WOW det var kjempe tøfft! Du er så utrolig vakker!! Elsker bloggen din, og stilen din! Har du salgsblogg?

   Reply
  • AMAZING!

   Reply
  • Näääää :(

   Reply
  • Awesome!! Im not really digging the curls, but the colour is super cool -wowzer

   x

   Reply
  • WOW, I really love it! It’s just an awesome color, and with the clothes from the next post it looks really really cool.

   Reply
  • du är så häftig, en riktig förebild! kram

   Reply
  • I don’t like it. I’m sorry but I think that the colour is horrible, too much contrast. And in my opinion long hair doesn’t look nice on you. Neither curly.

   Reply
  • DU ÄR DEN SNYGGASTE JAG VET PÅ HELA JORDEN!

   Reply
  • Skitsnyggt! Jag har själv liknande, fast inte lika eldigt rött. Finns copper red hårmascara för er som inte vill ha någonting permanent, eller inte vill färga ert löshår är ett tips! Är också sjukt nöjd – men skulle gärna vilja ha lite rödare som du! Ska bli kul att se tatueringen!

   Reply
  • Det var jättemodigt! :) Jag tycker dock att det hade kunnat bli snyggt om det inte syntes så tydligt att det var löshår. Nu ser håret så osammanhängande ut och delat och knasigt. Det syns verkligen att det är löshår och det har inte samma volym som ditt egna håret.

   Reply
  • Du är snygg i allt tjejen! Men jag måste få lägga en kommentar om Carro. Hon är grym med endast med blonda verkar det som. Jag hade en bra grund (mörkhårig i botten)- min nyans blev grå/grön för att hon ville dämpa ner det “koppriga”.tror Michael är bättre på mörkt hår. Dont know- min erfarenhet var den. Som tur har jag hittat en grym tjej! Hon
   Är sååå grym!

   Reply
  • OMG skit i vad de negativa personerna skriver. Bara för att dom är en bunt fegisar som tycker att allt som inte smälter in i mängden är “fashion suicide”, fult osv. Jag RÅDIGGAR detta! Så jävla grymt. Påminner mig om Rihanna, även hon en grymt cool tjej som vågar testa nytt! Angeliiiica vill du gifta dig med mig? :D:D

   Reply
  • grymt coolt! är glad att det bara är clips dock då jag har din “vanliga” längd på håret och du är min stora inspirationskälla när det gäller frisyrer så jag hoppas att du fortsätter med bara ditt egna hår också! :)

   Reply
  • Wow spennende :) Imponert over at du tør, men du kan pull it of!

   Reply
  • Snyggt det blev!

   Reply
  • Vad coolt! Hur mycket kostade det att färga löshåret?

   Reply
  • Jag gillar dip dye trenden men tycker som vissa andra här att det kunde kanske blivit ett lite mer naturligt resultat på något vis :) Jag verkligen älskar ditt vanliga, korta, ljusa hår så det är ju schysst att du kan ta av löshåret och få det så igen :D Antar att detta kommer se ändå helt fabulous på dig tsm med tuffa outfits, du är snygg i ALLT Angelica!

   Reply
  • you are sooo damn beautiful with long hair <3 <3
   this is such a cool way to "pimp" up your hair! LIKE!!

   Reply
  • wow it looks so good!

   Reply
  • Ursäkta men det ser förskräckligt ut?

   Reply
  • Snyggt!! Mina clips från Rapunzel har hållit jättebra. Så länge man använder rätt borste och inte slänger dem i en hög när man tar ut dem.

   Reply
  • Eftersom det röda går så långt upp så syns det verkligen att det är löshår. hade den röda färgen börjat längre ner hade löshåret smällt in mer naturligt, nu ser det bara ut som du hängt på rött hår nertill tyvärr :( annars är färgen coolio!

   Reply
  • so…i’m glad you’re happy with it and i think it’s great that you can take the hair out. what made you get red and why that long? interesting to me.. and SO excited about what you’re tatoo is going to be.
   i think there are many different opinions about this hair style.
   in case you wanna know mine: i just love short blonde hair on you :)

   Reply
  • o m g ! i love it. you look so amazing ! bisous

   Reply
  • Jäklar vad snyggt det blev!

   Reply
  • det såg ut som en scarf eller nåt som du hängt runt axlarna … alldeles för stor kontrast. Plasthår. :( syynd

   Reply
  • fy .

   Reply
  • Lägg av vad coolt hår!

   Reply
  • Copying Victoria

   Reply