Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:25 | April 20, 2012

  OLD/PHOTOBOOTH


  Picture from July 2011

  Det är något med bilden som jag gillar! Kvalitén är sämst, tagen med datorns sugiga cam – Men den ser på något sätt lite oldschool ut.
  Förövrigt då? VÄDRET SUGER! Hade ju tänkt att ta dagens outfit och visa er, men vädret tillåter det INTE kan jag lova. Det öser ner regn/snö ..
  Hoppas att det slutar snart så att jag kan ta bilder senare. Förövrigt så ska jag in till stan för att köpa present åt min fina böna Kenza som fyller år imorgon! Och senare idag ska jag fira min kusin som fyller år. Alla fyller samtidigt hehe!

  There is something that I like about this picture! The quality sucks and I’ve taking it with my sucky computercam – But there is something oldschool about it.
  Otherwise then? The weather sucks, big time. I was supposed to go outside an take outfitpicture but the weather doesn’t allow me to do it.. it’s pouring down rain/snow..
  I hope that it stops soon so I can take some pictures. Anyway, I’m soon going into town to by a gift for my wonderful friend Kenza cause she is having her birthday tomorrow. And tonight I’m celebrating my cousine! haha everyone is having their birthdays at the same time!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “OLD/PHOTOBOOTH”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här