Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:47 | April 22, 2012

  BUSSTATION


  Todays/Pants Zara/Top H&M trend/Shoes Citybird/Bag Celine / Jacket Gina tricot/

  Fasiken vilken fantastisk kväll det var igår! Vi var alla så hiiimla spända inför kvällen eftersom vi hade överraskningsfest för Kenza som hon inte hade en aning om! Helt fantastiskt. Sedan så körde vi lite förfest med dricka , småplock, bra musik och underbara människor. Sen slog vi klackarna i taket hela natten :) Grattis återigen min älskade vän♥ Du är fantastisk!
  Idag mår huvudet inte så bra. haha fyfan, men det var det värt!

  What an amazing night last night! We were so excited about the supriseparty for Kenza that she didn’t know about! It was awesome. We had some drinks, ate some food, good music and wonderful people. We went out after that and danced all night! And again, Happy birthday my lovely friend♥ You are amazing!
  My head is not feeling good today haha, but it’s so worth it!


  43 kommentarer  43 kommentarer om “BUSSTATION”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här