Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:29 | April 23, 2012

  4 of today


  Pictures from today

  Fotografiska, lite shopping och kaffe i solen. Fint sätt att spendera dagen på! Som ni ser så lyckades jag rota fram min gamla mockajacka – så jag bytte ut kavajen mot denna istället. Tyckte att det blev snyggare så!

  Fotografiska, some shopping and coffee in the sun. A lovely way to spend the day on! I changed my jacket into my old suedejacket instead, as you can see – cause I actually thought it loked better with it!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “4 of today”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här