Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:43 | April 24, 2012

  My day


  My day

  Idag har jag som sagt varit på möte och diskuterat en SJUKT rolig grej med chefen på Modette! Jag är så taggad inför detta och jag kan bara säga att – Ni som är fotogalna och duktiga på att fota.. ja ni har en rolig grej framför er att kunna ansöka om ( för er som vill/kan)! Galet.
  Sen har jag spenderat dagen med Maja. Fikt i vårsolen och pratat om livet. Nu väntar jobb för min del innan Ingrid kommer hit.

  I had a meeting with the boss for Modette today and I have a CRAZY funny thing ahead for you guys who love and are good at  photographing! It’s insane. After that I spent the day with Maja, just enjoying the sun with a cup of coffee, talking about life. Now-work for me before Ingrid gets here.


  24 kommentarer  24 kommentarer om “My day”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här