Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:34 | April 26, 2012

  bright neon II

  Last night/Top chicy.se/Pants Gina Tricot/Shoes H&M/Jacket Acne/Bag Gina Tricot/

  såhär såg jag ut när jag och Kenza var på Veckorevyns After Work igår!Pizza, öl och en kik på puddingen på omslaget just nu! Assnygg I can tell you.
  Idag är det en busyday.. Haft möte/lunch på morgonen och nu är jag på kontoret och jobbar med det roliga fotoprojektet som jag nämnt innan. Sen ska jag möta upp Kenza för en fika innan vi ska på Gina Tricots pressevent. Efter det så är det Awesome Rags vid klockan 19.00 – och jag hoppas jag träffar er där :)

  This is how I looked like yesterday when Kenza and I were at Veckorevyn’s Afterwork! Pizza,Beer and peek at the goodlooking girl on the cover. Very nice!
  I have a busyday today.. Meetings in the morning and now I’m at the office to work on my upcoming photoproject. I’m going to meet up with Kenza for a coffee before Gina Tricot’s pressevent. After that, Awesome Rags at 19.00 – I hope to meet you there :)


  44 kommentarer  44 kommentarer om “bright neon II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här