Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:34 | April 28, 2012

  When the weather is fine


  Pictures from yesterday

  Nu har jag och Emeli precis vaknat! Jäklar vilken sjukt rolig kväll vi hade igår. Först Balletpå Kungliga Operan och sen middag och vin hemma hos mig innan vi begav oss ut för att slå klackarna i taket med Kenza och brudarna och grabbarna! Vi kom inte hem förens de var ljust och morgon ute haha, helt fantastiskt. Idag ska vi shoppa lite och  käka på någon uteservering i solen :)

  Emeli and I just woke up! holy crap what a fun night. First balett at Kungliga Operan and then dinner+wine at my place before we went out dancing with Kenza and the girls and boys! We got home in the morning when it was light outside,haha. Today we are going shopping and eat something at on outdoorseating in the sun :)


  19 kommentarer  19 kommentarer om “When the weather is fine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här