Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:35 | May 2, 2012

  In this old alley


  Todays/Skirt H&M/Shoes H&M/Sunnies Ray Ban/Top Topshop/Belt Second hand/Bag Zara/Bracelet Romwe.com/

  Har haft en helt fantastisk dag ( om man bortser min hemska pollenallergi ) med Kenza och Maja! Vi käkade sushilunch i solen vid Kungsträdgården innan vi begav oss till Humlegården för att ha lite picknic! Vi drack rosé, lyssnade på musik, snackade och njöt av värmen. Ikväll återstår det att se vad som sker.

  We have had a fantastic day today ( exept my horrible pollen allergy ) with Kenza and Maja! We had sushilunch at Kungsträdgården before we went to Humlegården for som picknic! We drank rosé wine, listened to music, talked and just enjoyed the sun. I don’t know what we eill do tonight, but we’ll figure something out.


  43 kommentarer  43 kommentarer om “In this old alley”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här