Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:42 | May 3, 2012

  burning with desire for a kiss

  Photo&Edit: Me

  Möte med chefen för sista rycket med det uppkommande projektet jag pratat om – PIRR! Och sen lunch med Amanda innan jag ska bege mig till Skeppsholmen för att sitta i solen på båten med min moster. Fint! Ni ska få dagens outfit med såklart sen :)

  Meeting with my boss for the final talk before we let you know about the project I’ve been talking about – EXCITING! and then have lunch with Amanda before I go to Skeppsholmen to hang out at the boat with my aunt. Nice! I will show you todays outfit later to :)


  32 kommentarer  32 kommentarer om “burning with desire for a kiss”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här