Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:09 | May 3, 2012

  Set fire to the sea


  Pictures from today

  Vi har haft en fantastisk dag, jag och min moster :) Här ovan ser ni lite bilder! Kommer jag spendera mycket tid på båten måntro? JAPP! /
  We had a fantastic day today, me and my aunt :) Here are some pictures from today! Am I gonna spend alot of time at the boat? well, YES!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Set fire to the sea”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Solar du ofta på solarium? För du kan inte vara så där brun hela tiden, omöjligt ju. Om du är svensk. Och din släkt är ju inte ens så bruna?
   __________Svar: Nej jag solar inte solarium just för att min farfar dog i hudcancer. Så nej. Och nej jag använder inte BUS heller.
   Jag har legat ute i solen ett par timmar både idag och igår, vilket gör att jag fått färg! Jag blir väldigt lätt brun eftersom både min mamma och pappa har jättebra pigment. Vadå, min släkt är inte ens så bruna? konstigt att du vet det. Som sagt min mamma och pappa har bra pigment.

   Reply
  • underbara bilder!

   Reply
  • Herlig, herlig! Sol <3

   Reply
  • Så underbara bilder! :)

   Reply
  • Fina bilder :)

   Reply
  • this is looking like a perfect day. :)

   Reply
  • Gud så härligt!

   Reply
  • Superfina bilder!!

   Reply
  • ahaha Looks like you had a nice day! It was always a dreams (and still is) that someday I would have a boat and make some travelling with it.Would be so amazing, but it’s quite difficult!*

   Reply
  • Dear Angelica, I am a regular reader and a big fan of your blog. You’re simply the most hardworking, tasteful and fresh blogger out there! I work as a contemporary dance teacher and was so excited when I saw in one of your Q&A’s that you used to dance… I’m really curious as to what type of dance you used to practice and how you liked it? Also – it would make me and I bet a lot of your other readers really REALLY happy to see a sneak peak of how you used to dance ;) If you have a video of some sort, we’d love it if you would post it on your blog, since I read that you’ve danced for many many years and I’m sure you are very talented and skillful.

   Reply
  • Hei,

   hvor blir spørsmålsrunden av og hvordan går det med deg og edvin? ser ingenting til han på bloggen lengre.

   Reply
  • Jättefina Bilder!!! :)

   Reply
  • å vilka härliga pics

   Reply
  • Åh så mysigt det såg ut att vara :)

   Reply
  • ser ju helt underbart ut!!

   Reply
  • Härliga bilder :) hur varmt är det i sthlm?

   Reply
  • those pictures are so beautiful how did you edit them?

   Reply
  • Fantastiske bilder! Ser ut som dere koste dere masse :-)

   Reply
  • Hi Angelica! These pics have a really nice quality! I am wondering, which camera did you use to take them? Is it the same camera you always use? I really like the details in the pictures! Best Greetings from Germany, Sandra

   Reply
  • älskar din blogg angelicka, så inspirerande!:)
   missförsstå mig inte nu men varför brukar dom flesta bloggare (inklusive du ibland) bara svara på komentarer som är lite halvdryga och aldrig svarar på komentarer om hur mycket dom tycker om bloggen? ganska intressant tycker jag…
   _________________Svar: Tack så hemskt mycket :)
   Nej så tycker jag absolut inte att det är! Jag svarar ibland på de kommentarer som har fått en fel bild på saker och ting, men
   sen svarar jag också på snälla kommentarer/frågor , precis lika mycket! vet att jag är halvkass på att svara på kommentarer, men det ska jag bli bättre på! Kram

   Reply