Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:42 | May 8, 2012

  White stripes


  Details of today/ Jeans Bikbok/Belt bubbleroom/Knit Peak Performance/

  Vi har som sagt grillat och firat lilla mormor i Åtvid idag♥ Nu har jag och Mamma precis kommit hem och jag måste faktist lägga mig och vila ett tag eftersom jag fick världens dunderhuvudvärk. Annars då? Jo jag har insett att det bara är 2 veckor kvar tills vi ska dra till Cannes! Jag kan knappt vänta! Jävlar i min låda vad fett det kommer bli! Insane.

  Vissa har frågat mig vad vi ska göra där – och mycket riktigt, så ska vi på filmfestivalen. Det känns helt underbart!Så nu letar jag efter fina klänningar att ha med mig dit.. Har ni några tips? Klädångesten är ju brutal.

  We have, as I said grilled and celebrated my little grandmother in Åtvid today ♥ My Mom and I  just got home and I need to rest for a while since I got the world’s mega headache. What else? Well I have realized that it is only 2 weeks left until we go to Cannes! I can not wait! Holy crap It’s going to be awesome! Insane.

  Some have asked me what we are going to do there – and yes, we will attend at the Film Festival. It feels wonderful! So now I am looking for nice dresses to have with me .. Do you have any tips? Clothes Anxiety is brutal.


  30 kommentarer  30 kommentarer om “White stripes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här