Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:29 | May 13, 2012

  Travel

  1. Copenhagen,  FW 2. Oslo, Vixen Award 3. Biarritz, Surfing 4. HongKong, Nelly

  Åh idag är det bara 10 dagar kvar till Cannes och filmfestivalen! Jag är så taggad att jag spricker.
  Förutom mode så är ju att resa mitt andra intresse vilket jag försöker göra så mycket som jag kan :) Jag har redan hunnit med Köpenhamn, Oslo, Biarritz och HongKong detta år och det som återstår som är bokat är Cannes, Rhodos, Galicien, New York, London, Paris och Milano för detta år. Och kanske även Bali en sväng. Jag är en riktig res-fanatiker!
  Nu ska jag dra mig till Pia för att hänga lite, har suttit på baksidan i solen hela förmiddagen och läst i modemagasin. Imorgon är bloggen tillbaka som vanligt igen :) Updaterar ikväll igen såklart!

  Oh today is only 10 days left to Cannes Film Festival! I’m so excited that I almost burst.
  In addition to fashion, traveling is my other interests which I am trying to do as much as I can :) I have already managed to go to Copenhagen, Oslo, Biarritz and Hong Kong this year and what remains that’s booked is, Cannes, Rhodes, Galicia, New York, London, Paris and Milan for this year. And maybe even Bali a turn. I’m such a travel-fanatic!
  Now I’m going to go to Pia to hang out,I’ve been sitting on the back of my appartment  in the sun all morning, reading in fashion magazines. Normal updates and alot of fun things on my blog tomorrow again :) But Iwill update later today aswell !


  25 kommentarer  25 kommentarer om “Travel”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vilka underbara bilder!

   Reply
  • For noen fantastiske bilder! Du er virkelig heldig som får oppleve alle disse stedene og dra over de fleste steder altså! Misunner deg sånn :-)

   Reply
  • Det måste verkligen vara jätteroligt att få resa så mycket :)

   Reply
  • åh va många härliga resor du har att se fram emot! Vill också ut och resa nu!

   Reply
  • tänk vad underbart att ha de förutsättningarna att kunna resa så mycket. :) låter bara för underbart!

   Reply
  • härliga Bilder!

   Reply
  • Det ser så himla härligt ut när du går där med surfbrädan. tänk om man fick prova på, är det svårt? kan tänka mig att det har mycket med balans att göra.

   Reply
  • Härliga bilder :)

   Reply
  • Åh älskar din blogg! Följ dina drömmar hjärtat! Vi är med dig :D

   Kika gärna in på min blogg! Jag skriver om träning, utseende, kost, om hur det är att vara ung och kronisk sjuk, och om lite allt möjligt i livet! :) Kram Johanna

   Reply
  • i think you should tell us if you’re not going to do answer question post

   Reply
  • Hei. Du er utrolig vakker og bloggen din er en av de beste jeg har sett på lenge! Tror den blir min nye favoritt;)

   Reply
  • I am so incredibly jealous. enjoy all the travelling, a shared passion :)

   Reply
  • Vad härligt med så många inplanerade resmål. Jag är inte lite avis!!!

   Reply
  • I think we are all travel fans, but we can’t all afford to go all the time. I wish. you are a very lucky girl!!!

   http://jenalyenns.blogspot.ca/

   Reply
  • Jag vet inte om du har varit på Bali innan, men jag har precis varit ute och rest där vi b.la var i Bali, helt grymt är det! Gili öarna är att rekommendera starkt och runt om i kuta är det grymt bra surf.
   du är grymt inspirerade och jag älskar din blogg:)

   Reply
  • OMG will you come to Galicia? I want to meet you!!

   Reply
  • NJUT av allt det här! Det är inte många som får sådana chanser som du får. Njut och känn dig stolt över dig själv!

   Reply
  • Hellu Angie! Skulle bara säga att min pappa jobbar på filmfestivalen i Cannes och det ska jag också göra i år! Håppas vi ses där, ska vi arrengerar fester på bla Carlton och på stranden vid Martinez. Och i ett palats lite utanför! Kommentera på bloggen om ni vill på fest!

   Reply
  • Hej Angelica! Jag är lite nyfiken på hur det kommer sig att du ska till filmfestivalen i Cannes? Ska du arbeta där av något slag? Jag har nämligen för mig att festivalen är enbart för filmindustrin och journalister etc. Berätta gärna mer om detta! Ha det fint

   Reply
  • Hej :) Vem är tjejen i mitten högst upp, har hon en blogg också?

   Reply
  • Beautiful amazing photos, as usual!

   Reply
  • Det gick inte att kommentera inlägger under för att vara med i tävlingen, så jag skriver här om det är okej!
   Jag vill vara med och tävla, för det skulle vara underbart med lite uppdatering i sminklådan där det har varit tomt ett bra tag pga att man är student haha! Lite vårgrejer hade väl aldrig varit fel!

   Reply
  • så fruktansvärt avundsjuk! gud. va. underbart. ++

   Reply
  • wow, spännande resor! milano tror jag är en grym stad! resa och upptäcka är bland det bästa!

   Reply
  • Menar inte alls att vara taskig eller hoppa på dig, långt ifrån, tycker du verkar himla bra och trevlig, men INSER du hur mycket du som privatperson förstör – eller åtminstone ordentligt negativt påverkar miljön? Du shoppar som ett freak, något nytt konstant, varje vecka, nästan varje dag. Som grädde på moset reser du uppenbarligen något fruktansvärt mycket och släpper ut hejdlöst mycket skrot i världen.

   Vill inte vara en dryg jävel som är sådär hemskt politiskt korrekt osv men skulle nästan bli mörkrädd av resultatet man fått om man satte sig ner för att räkna på allting. Snälla, snälla du, försök lägga ner lite tankar på miljön och försök då även se hela bilden, med konsekvenser och konsumerandets baksidor. Tänk på de som påverkas bakom våra ryggar, i u-länderna, och hur de tvingas leva för att du (och alla vi andra) shoppar och i allmänhet köphetsar och reser och har sig/oss. Det är allt annat än rättvist, om man ser det så. Och ja. Allt jag ber är att tänka lite på om det är värt det. Om det känns rätt i hjärtat, att få det du vill och drömmer om och eftersträvar självförverkligande, när de sällan har en fungerande grund till att börja med. Liksom alla andra – alla bör fundera över det. Om man själv verkligen kan sätta sig själv före dem och ignorera fakta, bara för att man inte ser det eller själv påverkas utav det. För krasst sett är det ju precis det man gör. Faktiskt.

   Jaja. Inte meningen att negga, som sagt. Ha det!

   Reply