Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | May 17, 2012

  sky and sand


  Pictures from today

  Vi hade det galet kul igår! Vi var ett helt gäng hos mig innan vi stack vidare till en annan fest och sen ut :) Idag mår man dock som man förtjänar.. Känns surt att typ endast ha spenderat dagen i sängen. Jag och Osccar stack och käkade mat och traskade i solen ett tag! Nu är jag hemma – tillbaka i min säng. Jag sitter och gör en “outfit -video” som kommer komma upp sen.

  We had a blast last night! Started with a pre-party at my place then on to another party before we went out :) Today I feel like crap ( hangover) haha.. Feels bad to have stayed in bed all day.. So Osccar and I got out in the sun and ate some food. Now I’m back home – In my bed again. I’m trying to do a “outfit-video” that I’m going to post later today.


  15 kommentarer  15 kommentarer om “sky and sand”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • men har man haft en rolig kväll så är det värt en dags slöande ;)

   Reply
  • sounds like you had a great time!

   SHEWOLF
   http://stylelolajaro.blogspot.com/

   Reply
  • Verkligen blivit helt ointressant sen du flytta

   Reply
  • Håller med anonym, det känns som att du och bloggen har förändrats å blivit helt ointressant nej sorry du har tappat en trogen läsare

   Reply
  • Är du fortfarande tsm med edvin?? ser honom aldrig längre…

   Reply
  • Måste också säga att jag håller med anonym och A. Känns som om bloggen blivit någonting helt annat. Stilen på den lixom. Ses i ett annat liv.

   Reply
  • love!!!

   Reply
  • Nu får ni väl ge er A och Anonym och vad vet jag. Folk växer, blir äldre, mognare, ändrar stil och det gör väl Angelica med. Vore väl tråkigt om allting alltid vore likadant …GROW UP GUYS!

   Reply
  • var e edvin? det är ju uppenbart att det är over, så dela med dig.

   Reply
  • Ge er nu! Jag tycker du är fruktansvärt bra och inspirerande! Det är få bloggare dom levererar lika bra som du, grymt hög nivå jämt med outfits som är outstanding. Hade inte heller velat lämna ut massor om mitt privatliv för så många läsare, även om mm såklart är nyfiken på dina vänner oh din fritid men det är ju alltid ditt val :) du är så satans cool och grym, de som klagar har nog ingen aning om hur mycket tid å energi du lägger ner på denna blogg och jag kan inte ens gissa. Du är så oförutsägbar och nytänkande, varje dag! Vet nog ingen annan bloggare som är det. Kom ihåg det, och inte kommentarerna ovan :)

   Reply
  • Hørtes jo kjempe koselig ut! Mange fine bilder :-)

   Reply
  • Angelicaaa!!!! Vad har du för storlek på din levis jeansjacka?? Är det tjej- eller killmodell?? :)

   Reply
  • Men när hon alltid har berättat om Edvin hit och Edvin dit så är det inte mer än rättvist att säga att vi inte kommer få se honom igen! Snälla, vill bara veta.
   _______Svar: Helt ärligt så kan jag inte låta bli att bli lite irriterad när du skriver sådär. Förundrad med! Varför är det så viktigt för dig, som person, att veta / få höra vart Edvin tagit vägen? Vad ger det dig? Varför är det en viktig sak i ditt liv, att få veta om en annan person? Jag förstår att folk kanske undrar ” Åh.. vart har Edvin tagit vägen?” ..Men att skriva att det inte är “mer än rättvist” av er att få veta.. Vadå rättvist? Varför är det obligatoriskt för mig att berätta det för dig/er? Nej, det är det inte. Hoppas inte att du tar detta fel, men du måste ändå förstå mig när du skriver sådär. Hoppas du får en fin dag! Kram

   Reply
  • Hej! Är inte du ihop med Edvin längre? Du har nämnligen inte skrivit om honom sedan du flyttade till Stockhom.

   Reply
  • Men ge er.. Angelica väljer själv vad hon vill dela med sig av i bloggen. Det måste ni väl kunna respektera. Bloggen handlar inte om hennes privatliv, det har ju varit tydligt redan från början. Kram till Angelica och tack för en inspirerande blogg :)

   Reply