Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:17 | May 18, 2012

  Cause I’m leaving

  Sådär! Nu har jag ÄNTLIGEN lyckats packa min väska. fyfan, jag hatar att packa! Det slutar alltid med att jag packar ner femtonmiljoner saker som jag ändå aldrig använder. Jag har läst igenom de ni skrivit och många utav er känner att jag blivit för opersonlig – och jag håller med er! och det ska bli förbättring på den fronten :)
  The old Angie måste komma tillbaka när de kommer till det. Jag kommer aldrig bli FÖR personlig, men det har jag heller aldrig varit i bloggen heller.
  Men jag ska släppa in er lite mer i mitt liv, för det förtjänar ni. Veta vad som försigår i mitt lilla huvud. Så nu slår vi spik på saken – Okej? Bra! Vart ska jag nu då? Kanske ni undrar. Jo, jag ska nämligen bege mig till Linköping idag för att spendera helgen där. Min lillasyster och en vän fyller år, så det blir två flugor i en smäll. Sen saknar jag min mamma till tusen! Det är sjukt hur “mammig” jag har blivit sen jag flyttade till Stockholm.. Vi pratar nästintill varje dag och det gör nästan ont i hjärtat att inte kunna gå dom där 5 minuterna , för att sedan sitta ihopkurad i hennes soffa. Men som tur är så ska hon kommer och hälsa på mig i Juni! Jävlar, nu måste jag skynda mig! Tåget går snart.

  Yes! Now I have FINALLY managed to pack my bag. Holy crap, I hate to pack! It always ends with me packing fifteen million things I still never use.
  I have read what you have written and many of you think that I’m too impersonal – and I agree with you! and it will be an improvement on that front :)
  The old Angie have to come back on that front. I will never be TO personal, but I’ve never been that in my blog either.
  But I will let you in a bit more in my life, cause you deserve it. Knowing what is going on in my little head. So now we hit the nail on it – OK? Good!
  Where am I going today then? Perhaps you’re wondering. Well, Im going to Linkoping today to spend the weekend there. My little sister and a friend is having their birthday, so there will be two birds with one stone. Then, I miss my mom sooo much also! It’s sick how “mommeyis” I have been since I moved to Stockholm .. We talk almost every day and it almost hurt to not be able to join her, to walk those five minutes and then sit in her sofa. Fortunately, she is going to come and visit me in June!
  Damn, now I must hurry! My train is leaving soon.


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Cause I’m leaving”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hi! Have a great time with your family :) !!! I have the same problem with packing. Always I would like to take to many things and then I don’t use it ;-))) Nice goldnesss ;-) Big Hugs!

   Reply
  • snyggt! x

   Reply
  • Have a nice holiday !! :))

   Reply
  • Ha det så mysigt :)

   Reply
  • vad har hänt med Edvin? du behöver ju inte gå in på alla detaljer där heller men skulle gärna höra vart han plötsligt försvunnit?

   Reply
  • Hej, har försökt hitta VAR man kan köpa today’s kläder men hittar inte det någonstans. Ingen hemsida. ingenting. Kan du vara snäll att berätta var man hittar kläderna?
   ___________Svar: Hej på dig! Åh nej, du har nog uppfattat hela grejen med “Today’s” fel.. Jag skriver ju alltid ” Today’s / Knit, Zara/…” och Today’s betyder ju “Dagens” dvs dagens outfit! Så det finns ingen sida/butik som heter så :) Kram!

   Reply
  • Min mamma bor utomlands och vi har inte träffats på snart 1 år dock känner jag mig inte alls mammig haha ;D

   Reply
  • Looks like one killer outfit…I spot some Zara heels…I love mine to death! Have fun!

   http://lilylovelock.blogspot.co.uk/
   x

   Reply
  • Förlåt att jag frågar men bara undrar vad som hänt med din pojkvän, Flyttade han med till stockholm eller har det hänt något? Kram

   Reply
  • OHOH for et kult bildet! Digger Zara skoene :) Å ja.. pakking er ikke noe særlig.. haha

   Reply
  • Undrar också var Edvin tagit vägen. Sen skulle det vara kul att se din syrra. Visste inte ens att du hade en och jag har följt din blogg i säkert fyra, fem år.
   Kramar
   ______Svar: Min syrra och min bror har varit med på bild flertal gånger :) Dock så är det inget jag vill visa för mycket utav i bloggen, just eftersom de är egna individer och så – Jag vill ju inte “blanda in dom” i min blogg för mycket :) Blir lite känsligt att lägga upp bilder på familj osv!
   Kram på dig!

   Reply
  • Fina bilder du har! Inspirerande!

   Reply
  • I love packing haha Though I do tend to overpack a bit myself!

   Reply
  • Have a great time!!

   Reply
  • Nydelige klær! Du får ha en god tur og kose deg masse der! :-)

   Reply
  • Ser ut som en galet snygg outfit ;)

   Reply
  • vart är skärpet ifrån? :)

   Reply
  • Vart har Edvin tagit vägen? Kram:)

   Reply
  • Jag förstår vad du menar med “mammigheten”, fast jag har det med min tvillingsyster. Vi har alltid bråkat väldigt mycket, men nu, sen hon flyttade till Linköping och jag till Växjö har vi blivit otroligt nära! Vi pratar varje dag, ofta flera gånger om dagen, och hörs vi inte en dag så känns det som att vi vart ifrån varandra i månader och jag känner mig typ trasig!
   ___________Svar: Ja, det är fasiken svårt det där! och jag förstår exakt hur du känner.. Det är samma sak som med min mamma! Precis innan man flyttade hemifrån ( Nu flyttade jag iofs hemifrån i Linköping först, men ändå!) så bara “FAAAN vad jag vill flytta! Vi går varann på nerverna!” men nu saknar man det nästan lite. Men men, jag får se till att åka hit titt som tätt :) Kram

   Reply
  • Hej Angelica! Skulle vara kul om du typ visade hur du bodde, såg videon om när du klär dig och tänkte att det skulle vara kul att se lite mer av lägenheten i någon slags video eller något! Jag älskar mode, men vi alla vet att med det rätta boendet blir allt så mycket mer chic:t (tänker på Carrie Bradshaw nu höhö). Bara en tanke, du som är så bra på att klippa ihop videos liksom! Kramis
   _________Svar: Hej där! Ja absolut, jag har faktist tänkt att göra de :) Men jag vill bara få ordning hemma först . Det ska målas om och möbleras om – S måste bara få klart det först! Kram på dig!

   Reply