Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:32 | May 21, 2012

  I’d rather dance with you, than talk with you


  Todays outfit/Dress, H&M (old)/Shoes, Scorett/ Leatherjacket, My dad’s old jacket/Sunnies, Ray Ban/

  Här har ni jackan som jag snackade om i förra inlägget! SÅ.JÄVLA.SNYGG! Den har ett skitsnyggt tryck på ryggen som tyvärr vägrade fastna på bild, men denna kommer jag använda flitigt – så ni kommer få se det senare. och hörrni , ÅTERIGEN . VÄÄDRET! Hur fantastiskt är det inte? Jag ska ha hand om Milan idag, mammas och min hund, så jag tänkte passa på att sätta mig på baksidan och lapa lite sol i några timmar. Har försökt få till en date med Linda idag men aset jobbar ju .. Jag är så sjukt sugen på att grilla idag..

  Here is the jacket that I talked about in my last post! SO.FUCKING.AWESOME! It has a nice print on the back which unfortunately refused to show  on the image, but I will use it frequently – so you will see it later. and hey, again. THE WEAAATHER! How amazing is it ? I will be in charge of Milan today, my mother and my dog​​, so I thought it will be a good time to sit on the back of the house and soak up some sun for a few hours. Tried to get a date with Linda today, but she had to work .. I am so eager to grill today ..


  33 kommentarer  33 kommentarer om “I’d rather dance with you, than talk with you”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här