Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:11 | May 21, 2012

  kiss me like they do in old movies


  Har spenderat denna dag med fantastiska människor.Först en glass i parken med Victor, sen utserveringshäng med ett helt gäng och massa, massa skratt♥ Känns dock förbannat surt att jag inte kommer träffa Emeli på fem veckor… FEM jävla veckor. Det känns som en evighet! haha, när vi diskuterade detta ämne på uteserveringen så sa båda ” Nej! Det gör nästan ont i hjärtat att vi inte ska träffas på så länge..och FAN vad vi låter som ett gift par nu!” haha.
  Nu ska jag krypa ner och sova eftersom jag ska upp superduper tidigt imorgon. Puss på er!

  I have spent this day with great people.First an ice cream in the park with Victor, then we hanged out at an outdoorseating with a whole bunch of friends and with alot of laughter ♥ Feels damn hard that I will not meet Emeli in five weeks … FIVE fucking weeks. It feels like forever! haha, when we discussed this topic on the patio, we both said  “No, it hurts in my heart that we are not going to meet for so long .. and FUCK what we sound like a married couple now!” ha ha.
  Now I’m gonna go and sleep because I’m going up superduper early tomorrow. Hugs to you!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “kiss me like they do in old movies”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nydelige bilder og nydelig antrekk! Så leit at venninen din skal bort i 5 uker da, men det blir nok herlig å se henne igjen etter disse ukene! :-D

   Reply
  • I love the shape of that dress!

   http://www.stylemapblog.com

   Reply
  • vackra du!

   Reply
  • Are you going to Cannes tomorrow? So exciting!!!

   Reply
  • Angelica! Din blogg är fantastisk och ÄKTA. Jag har följt dig ett bra tag nu och din blogg är verkligen real deal! Jag har tyvärr märkt att Kenza vid flera tillfällen har härmat dig med kläder, outfit foton som hon ALDRIG tidigare tagit på samma sätt som du gör och sist men inte minst nu börjar göra samma outfit videos? Det är helt sjukt hur hon vill vara som dig, ”försöka” ha en bra stil som hon aldrig kommer att få och dessutom kopiera dig. Allt jag ville säga var att fortsätt gör din grej, och jag hoppas folk märker hur pass duktig och hur mycket du egentligen förtjänar för din modeblogg! =) Kramar från Skåne!

   Reply
  • Det är verkligen kul att du blivit liite mer personlig igen!!

   Reply
  • :) :
   Kenza o angelica är jättebra kompisar så kanske inte så populärt att skriva massa skit om kenza?

   Reply
  • Nydelige, stemningsfulle bilder! Får også lyst til å danse rundt fontener:-)

   Reply
  • Du passar föör bra i vitt tjejen!

   Reply
  • vackert!

   Reply
  • Så härliga bilder! :)

   Reply
  • Ja det är viktigt att få vara med sina vänner. Vad vore livet utan dem! Firade min födelsedag den 19 och var ut med mina närmaste. Det är underbart att få göra det ibland, bara skratta och flumma sig! Fick presenter också, ett presentkort på La Roshe Day Spa i Stockholm. Det ska bli skönt, har hört att de är grymma.
   Ha en underbar sommar allihopa!

   Reply
  • underbara bilder som alltid

   Reply
  • Jättefina bilder!

   Reply
  • Hej! Älskar dina bilder! Skulle du inte kunna visa hur dy oftast redigerar? Skulle vara sååå kul :)! Kram :)

   Reply
  • Så fina bilder!!

   Reply
  • Lika underbara bilder som vanligt!

   Reply
  • Hejsan! Jag läser din blogg väldigt ofta, ibland kan det gå någon vecka eller så emellan men jag undrar om jag har missat att du och Edvin har gjort slut? Eller om ni är ihop? Ni vekar aldrig ses :(. Tråkigt om det är som jag fått för mig men det viktigaste är att du mår bra!!! Kram

   Reply
  • Hvor er skoene i fra? :-)

   Reply
  • är det fontänen i linköping? :)

   Reply
  • Hvor er skoene fra?

   Reply
  • Jeg vil sååååå gerne vide hvor skoene er fra :)

   Reply