Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:49 | May 21, 2012

  Me and my friend

  Jag ogillar verkligen mobilbilder, men jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden på mig och min fantastiska vän Emeli♥

  Men men, jag har legat i solen i två timmar och bara njutit av värmen :) Käkade vattenmelon och bläddrade genom lite magasin. Vid två kom molnen fram vilket var tråkigt så då fick jag helt enkelt gå in igen! Nu har jag precis kommit ut från duschen och tänkte dra in till stan för att käka Bosses glass med Victor :) Förbannat gött måste jag säga! Jag gillar inte sötsaker egentligen, men en glass kan vara gott ibland! Jag är mer en salttjej som gillar mat och sånt istället. Så nejtack till godis och kakor och sånt!

  I really dislike mobile pictures, but I just had to post this picture of me and my amazing friend Emeli ♥

  Anyway , I have been in the sun for two hours and just enjoyed the warmth :) ate watermelon and flipped through some magazines. Then the clouds came up which was boring so then I just simply got back inside! Now I have just come out from the shower and thought about going into town to eat ice cream at Bosses with Victor :) Very nice, I must say! I do not like sweets really, but an ice cream can be good sometimes! I’m more of a “salty girl” who likes food and stuff instead. So no thank you  to candy and cookies and stuff!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Me and my friend”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • finingar

   Reply
  • Im pretty sure its biologically and physically impossible to dislike sugar. just so you knw.

   Reply
  • Nydelige dere er! <3
   Kos deg masse idag :-)

   Reply
  • I can totally understand you.I´m the same when it comes to sweets and stuff.I rather prefer a steak and other salty things :) Many people think I´m crazy!

   Reply
  • Hey Angelica, I looooooove your blog but I think many of your fans would prefer it if you would use your facebook fanpage more often :)!

   Reply
  • Lovely pictures anyway :) And the weather is nice!

   Reply
  • Jag tror detta är precis det vad många läsare har längtat efter, att få en liten inblick i din vardag, med mobilinlägg. Tycker du är otroligt duktig på fotografering och mode och att skriva och det uppskattas verkligen att du tar dig tid för varje inlägg för att få det perfekt, men det är nog inlägg som dessa som gör dig mänsklig…lite mer “real”. Tack för denna underbara bloggen Angelica-du äger! <3

   Reply
  • Gillar inte sötsaker?! Är du galen kvinna, det är det bästa som finns! :P kanske därför du har så snygga ben :/

   Reply
  • Cute! You are so beautiful girl! Lucky you for not liking sweets that much, I always ruin my dinner by eating too much cake and candy before.. HA! So bad.

   Reply
  • Åh, vad fina ni är!

   Reply
  • När kommer din kollektion på nelly ut och vad kommer skinnjackan på ett ungefär att kosta? Tycker den är riktigt snygg och är verkligen sugen på att köpa den. Kram!

   Reply
  • Hej angelica! Beundrar verkligen din stil, du klär dig jämt så himla snyggt! Jag har en liten fråga, jag har snart skolavslutning och skulle behöva tips var de finns snygga kuvertväskor. Jag har checkat nelly, men de var inga speciella. Skulle vilja ha i rosa eller röd. Skulle va jättesnällt om du kunde tipsa, tack på förhand! Kram

   Reply
  • Elsker din blog Angelica, du så inspirerende!

   nicewithwise.blogspot.com

   Reply
  • Sötisar! :)

   Reply
  • Jättekul att du börjat bli mer personlig i din blogg Angie, jättekul att läsa om dig :)

   Reply
  • hej angelica! skulle vara kul att höra om du tränar eller liknande någon gång. kanske ge lite tips, du har ju perfekta kroppen och du verkar klara av att hålla dig fit hela tiden. förstår inte hur du klarar av det när det känns som att du är upptagen 24/7 liksom. men tusen tack för en inspirerande blogg. helt klart den bästa bloggen enligt mig! kram på rej

   Reply
  • great curly hairdo, but what kind of iron do you use / which brand? x

   Reply
  • i love that you already are so much more personal <3 YES YES YES

   Reply
  • Hej Angelica! Kan inte du skriva lite om Peace and Love? Du var väl där typ 2009? Jag undrar lite hur du bodde, vilka artister du såg, bajsade någon i ditt tält haha, var det läskigt med mycket folk, mycket fylla/droger? Hur var det helt enkelt och skulle du kunna åka tillbaka? Puss tack för en bra blogg <3
   _______Svar: Hej Sara! Jag har varit där tre år i rad och ska även dit i år för mitt fjärde år i rad :) Vi bodde de två första gångerna på vanliga campingen – förra året och i år så kommer vi bo på den lugna. Oj vilka artister jag såg.. MÅNGA! Haha , nej ingen bajsade i vårat tält! Men jag har hört folk som tråkigt nog varit med om de ( förjävla vidrigt! ). Nej, det är ju bara roligt när de är mycket folk! Mycket fylla är det absolut ( det är ju iofs upp till var och en ) men vet inte med droger osv, iallafall inget jag har hört något om. P&L är fett som fan – Åk dit! Det är underbart! Tack du ! Kram

   Reply
  • Hej! Du är verkligen en av dem vackraste som finns, och din stil är underbar. Jag undrar, vad är det du gör i Cannes?

   Reply