Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:24 | May 23, 2012

  a little bit in love with you

  Todays outfit/Top, Zara/Shoes, Zara/Shorts, Katarina Nyman/Jacket, Sofifi/Watch, Michael Kors/

  Åh vilken fantastisk dag! Vi har varit vid röda mattan och sett massa stjärnor ( Bla.a Robert Pattinson och Milla Jovovich ) men eftersom vi kom så sent med flyget idag så hamnade vi dessvärre långt bak..Men imorgon ska vi stå redo med pressfolket för att fota.
  Ni som undrar vad jag & Amanda gör här – så jobbar vi som press. Vi fotar och rapporterar från filmfestivalen till Modette!
  Imorgon står röda mattan, filmvisning och party på shcemat. Idag har vi knytit kontakter, kollat röda mattan, haft en helt underbar middag och promenerat barfota på stranden och kollat när solen gick ner. Nu ska vi byta om och sedan bege oss ut på Cannes gator igen!

  Oh what a fantastic day! We have been at the red carpet and looked at alot of stars (for example Robert Pattinson and Milla Jovovich), but because we came so late on the flight today, we  ended up very far back in the crowd, unfortunately .. But tomorrow we’ll be ready at the press people to photoshoot.
  Those of you who wonder what I & Amanda are doing here – we work as a press. We take pictures and reports from the film festival to Modette!
  Tomorrow is the red carpet, film screening and party at our schedual. Today we made some new contacts, checked the red carpet, had a wonderful dinner and walked barefoot on the beach and watched as the sun went down. Now we will switch clothes and then go out to Cannes streets again!


  66 kommentarer  66 kommentarer om “a little bit in love with you”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här