Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:34 | May 23, 2012

  Armour

  New top, Gina Tricot Exclusive

  Nu sitter vi på planet påväg till Cannes! Därför är detta inlägg tidsinställt :)
  Kommer ni ihåg att jag visade upp den här toppen för ett tag sedan från Gina Tricot’s Showroom? Nu är den i mina ägor! Och japp, den fick följa med till Cannes! Den är ju så sjukt cool. Jag tror den släpps i butik nu till helgen .. plus massa andra superfina plagg från deras Exclusive kollektion. Mums!
  Tillbaka till Cannes – Det är beräknat att vi ska landa runt 13.00 och då ska vi bege oss till hotellet direkt. Ja kommer slänga in lite bilder från resan dit då! Åh ni kommer få sååå fina bilder under dessa dagar!

  We are sitting on the plane to Cannes right now! So this is a timed post :)
  Do you remember that I showed you this top from Gina Tricot’s showroom some time ago? Now it’s mine! And yes, I’m bringing it to Cannes! It’s soo nice.I think it will be released in stores this weekend. and alot of other nice garments from their new collection ‘ Exclusive’. Yummie!
  Back to Cannes – We will arrive at 13.00 if everything is on scheduale and we will go to our hotel immediately. So I will update with some pictures from our trip to Cannes then :) Ohhh, you are going to get soo much nice photos during our days here!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “Armour”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här