Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:56 | May 24, 2012

  Tonight we are going to have a good night


  Pictures from yesterday

  Jisses vad vi flängt runt idag! Därav har jag inte kunnat uppdatera förens nu :)
  Idag gick vi upp jättetidigt för att dra till presskontoret här på Filmfestivalen och lyckades fixa biljetter till en film eftersom presstanten gillade oss så mycket (Det är nästintill omöjligt om man inte är högt uppsatt och jobbar med stora magasin/stora tv-kanaler ) wihu! Efter det är det röda mattan, men de är OMÖJLIGT att få fota där och stå långt fram om man inte stora kameror, speciella pass för att komma in i det området och tusen andra saker. Men vi gör vårat bästa! Men vi var på presskonferansen till ‘Paperboy’ idag och fick se/fota Nichole Kidman, Zack Efron, Matthew McConaughey och John Cusack vilket var superkul!

  Geez what we have runned around today! And that’s why I haven’t been able to update before now :)
  Today we got up really early in order to o to the press office here at the Film Festival and we managed to fix tickets for a film because the press lady liked us so much (it is almost impossible unless you are very important person and working with major magazines / major TV channels) wihu! After that,we are going to the red carpet, but it’s almost IMPOSSIBLE to shoot there and be far ahead if you haven’t big, big, cameras, special passport to enter the area and a thousand other things. But we do our best! But we were on presskonference at the movie  ‘Paperboy’ today and got to see / shoot Nichole Kidman, Zack Efron, Matthew McConaughey and John Cusack, which was a blast!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Tonight we are going to have a good night”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här