Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:34 | May 25, 2012

  Make me come alive

  /Dress, Malene Birger/Shoes, Zara/Bag,Celine/

  Vi hade en så förbannat bra dag igår! Först presskonferans och sen film och röda mattan! Och som sagt – Vi visste inte att vi skulle få gå på röda mattan , annars hade jag SJÄLVKLART valt min Ida Sjöstedt klänning och en mindre väska. Men som sagt, vi trodde att vi bara skulle få se filmen och inte få gå där , men nu fick vi de och de är klart man inte bangar! Vi ska försöka gå imorgon med och då kommer jag ju veta det.
  Sen var vi på ett Afternoon Beach Party där vi stötte på ett gäng sjukt härliga franska killar som vi hängde med och bjöd med oss på Private Party på Marriott Hotel – Så då fick vi sticka hem och byta om till ännu mer fina kläder.Alla grabbar bar smoking och alla tjejer hade värsta klänningarna. Vi hade askul! Cannes in my heart, haha.
  Idag ska vi sammanställa de material vi har, kolla röda mattan och fota streetstyle till Modette. Fint!

  We had such a good day yesterday! First press conference and then film and red carpet! And as I said – We did not know that we would walk the red carpet, otherwise I OF COURSE had choosen my Ida Sjöstedt dress and a small bag. But as I said, we thought we would only get to see the movie and not have to go on the carpet, but now we got the chance and ofc we took it! We will try to go tomorrow  aswell and then I will of course know what to wear.
  Then we went to an afternoon beach party where we ran into a bunch of wonderful French guys who we hung out with, and invited us to Private Party at the Marriott Hotel – So we had to run back to our hotel and change into even a  moore dressed up look. Every guy had a tuxedo and the girls had pretty dresses. We had a blast! I lova cannes, haha.
  Today we will compile the materials we have, check out the red carpet and take pictures of street style to Modette. Oh, great!


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Make me come alive”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här