Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:09 | May 25, 2012

  sing little bluebird, sing


  Tonights outfit/Dress, Beyond retro/Shoes, Nelly.com/Bag, Zara/Jacket, Gina Tricot/

  Såhär ser damen ut för kvällen :) Ska snart bli upplockade i taxin och sen dra till Villa Oxygen. Vi är taggade till Max!
  Hur är det hemma i Sverige? Lika förbaskat varmt och härligt som här? Har allt sett massa härliga bilder på FB om vänner som går i shorts och linne :) Så himla fint! Hoppas de håller i sig tills vi kommer hem med – Så att de fortsätter att vara varmt. Här har det varit svinvarmt och jag älskar det! Ikväll så regnar det dock, men de är ändå varmt i luften som tur är. Imorgon är det ännu en presskonfernas och röda mattan , plus att Amanda fyller år. Då ska det firas ordentligt finisar :) Funderar på fixa en liten tårta till henne.. Nej nu ska vi dra oss! Puss på er♥ I love you all!

  This is what the lady is wearing for the evening :) We will soon be picked up in a taxi and then go to Villa Oxygen. We are excited!
  What is it like in Sweden right now? Just damn hot and beautiful as thie weather here?I have seen alot of wonderful pictures on FB on my friends who walk around in shorts and linen :) So wonderful! Hope that the weather stays like that until we go home – so that the weather continue to be hot. Here there have been very hot and I love it! Tonight it rains, however, but it’s still hot in the air luckily. Tomorrow is another pressconference and red carpet, plus Amanda’s birthday. I’m gonna to celebrate her alot:) I’m thinking of getting her a little cake .. No, now we have to go! Hugs to you ♥ I love you all!


  40 kommentarer  40 kommentarer om “sing little bluebird, sing”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här