Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:44 | May 27, 2012

  Euphoria


  Last nights/Skirt, nelly trend/Shoes, FashionbyC/Sunnies, RayBan/Clutch, Scorett/Top , H&M trend/

  Såhär såg jag ut igårkväll när de var sista dagen i Cannes :) Vi åkte först till Antibes för förfest och häng i ett par vänners villa som de hyrt. Vilken fantastisk utsikt dom hade! Helt galet. Det bjöds på mat och vin och vi vr ett helt stort gäng. Sen drog vi in till Gotha och dansade loss till när Joachim Garraud spelade! kvällen innan som vi med var där så spelade Martin Solveig. Jävlar vilket drag! Det var så sjuuukt mycket folk. Vi kom hem runt sex- halv sju på morgonen och tog taxin till flygplatsen vid halv nio.. haha fyfan – Döda tjejer kan jag lova! Men nu har jag kommit hem och faktist tagit mig en powernap. Så ikväll ska jag ta vara på vädret och umgås med lite vänner :) Imorgon kommer själva uppdateringen vara som normal igen finisar!
  PS. STORT GRATTIS till Loreen! Hon är värd det SÅ mycket för hennes låt är sjukt bra!

  Here’s what I looked like last night when we had the last day in Cannes :) We went first to Antibes for pre-party and hanged out at a couple of friends’ house that they rented. What a view they had! Completely crazy. There were food and wine and we were a whole bunch of people.Then we went into  Gotha and danced away when Joachim Garraud played. The day before when we were there, Martin Solveig played. Damn, so nice! It was sooooo many people. We got home around six or six thirty in the morning and took a taxi to the airport at eight-thirty .. haha holy crap – Dead Girls, I can promise! But now I  home and i actually took me a powernap. So tonight I will take advantage of the weather and hang out with some friends :) Tomorrow my updates will be as normal again sweethearts!
  PS. BIG CONGRATULATIONS to Loreen ! She deserves it so much cause her song is soo good!


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Euphoria”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här