Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:32 | May 28, 2012

Maffigt / Minimalistiskt

IN MY CLOSET

1.Black Clutch, Scorett 2. Gold watch, Michael Kors 3. Gold&Pink earrings, Anton Heunis Kyssjohanna 4. Skelleton bracelet, Björg Kyssjohanna 5. Gold&silver hairring rebfre 6. silver earrings, Bikbok 7. silver bracelet, rebfre 8. Chrystal necklace, H&M 9. silver watch, cocoo 10. thin rings, rebfre 11. bone ring, Erin wasson Kyssjohanna 12. Skullbag, Thomas Wylde 13. eye bracelet, kyssjohanna

Dessa smycken fick följa med till Cannes och är även mina favvisar just nu. Det är ju mest stilrena och enkla smycken men ibland kan jag tycka att det är snyggt med något maffigare såsom kristallhalsbandet eller de glammiga örhängena. Hur är det för er när de kommer till smycken? Mycket eller lite? Maffiga eller minimalistiska?
Nu ska jag klä på mig och försöka få i mig lite att äta.. magen skriker av hunger just nu. Sen ska jag fota dagens outfit med :)

These jewels had come along to Cannes and it’s also my favorites right now. It’s most stylish and simple jewelry but sometimes I think it looks great with a bigger jewlery as the crystal necklace or the glamorous earrings. How is it to you when it comes to jewelry? A lot or little? Big or a minimalist?
Now I’ll get myself dressed and try to get me something to eat .. My stomach cries of hunger right now. Then I’ll take pictures of today’s outfit :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

16 Responses to “Maffigt / Minimalistiskt”

 1. Saga on

  Jag tycker om man har simpelt på sig så blir det maffiga smycken och tvärt om! ÄLSKAR dina smycken förresten. :)

  Reply
 2. Olivia on

  Hej Angelica! Jag tänkte höra om du kunde tipsa om några snygga klänningar till skolanvslutningen och avslutningsmiddagar etc. Vore jäääättesnällt, jag har panik och hittar typ inget!!

  Tack för en underbar och inspirerande blogg! <3

  Reply
 3. Jessica on

  Oh god I love all the jewelry in the photo :) My style is a bit different, I like small but colorful jewelry. I use to wear dark and simple clothes so the colorful jewelry makes my outfit a bit less “sad” xD

  Reply
 4. Elin on

  Jag vill gärna ha maffiga halsband men sen får alla andra smycken vara minimalistiska :) Därför är jag helt kär i det halsbandet, helt underbart!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.