Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:34 | May 29, 2012

  There’s something


  Det är något med denna bild som jag gillar. Jag kan bli smått förälskad i bilder titt som tätt och jag blev på något sätt just det i denna.
  Bilden föreställer iallafall mig, sittandes på balkongen vid min dator. Aja..
  Är just nu hos Ellen och har de mysigt :) Länge sen jag träffade henne! Vi är båda från Linköping och har jobbat ihop på H&M för länge sen.
  Så vi har mycket snack att ta igen! Vi hörs när jag kommit hem♥

  There’s something about this picture that I like. I  sometime become a little bit inlove with pictures and I just did, with this picture.

  The picture shows me, sitting on the balcony at my computer. Anyway ..
  I’m currently with Ellen and we having a nice time :) long time since I met her! We are both fromLinköping and have worked together at H & M a long time ago.
  So we have a lot of talk to catch up! See you when I come home ♥


  20 kommentarer  20 kommentarer om “There’s something”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Fantastisk bild!

   Reply
  • Niice!

   Reply
  • Jag och flera andra har frågat flera gånger, ett var är svaren från frågestunden och två bad har hänt med Edvin?! Älskar verkligen både dig och din blogg men skulle uppskatta om du svarade på detta i ett inlägg!

   Reply
  • Så fin bild! Den ser lite sådär gammaldags ut! :)

   Reply
  • Ja, bildet er fortryllende!

   Reply
  • Vacker!

   Reply
  • Jättefin bild :)

   Kolla gärna in mina försäljningar som ligger uppe på tradera just nu. Bl.a. en ACNE kappa och en kofta från NASTY GAL :)
   http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2348434

   Reply
  • Hahaha åh blir du förälskad i bilder på dig själv? Förlåt, men det är en aning självupptaget skulle jag säga. Jaja du är jättevacker så kanske inte är så konstigt, kram och tack för en bra blogg

   Reply
  • du blev kär…i en bild…..på…dig…själv? haha

   Reply
  • Hello Angel :) First i wanna say that i come here almost every day! I love your taste where you have so much imagination but at the same time you still “simple”. :) Can you make a post about how would you wear this skirt ?

   http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapt/pt/40109501/179554/957017/Saia%2BBershka%2Blantejoulas

   thanks :)

   Reply
  • Stiba& Bella: självklart blev jag inte kär i MIG på bilden, jag syns ju knappt( plus att jag inte blir kär i mig själv ) , utan i själva sceneriet i bilden! Sättet bilden är tagen på och att den ser nästintill gammal och analog ut. Ser ni “rök”slingan i ena hörnet? Det är SÅNT som gör en bild. Jag hade älskat bilden vare sig jag hade varit med i den, någon annan eller INGEN. Kram

   Reply
  • Faktisk så likte jeg bilde veldig godt jeg også! Det er veldig mystisk, men også utrolig fint :-)

   Reply
  • Jeg forstår dig godt! Det er et vildt godt billede! Det har “it” //

   Reply
  • gilla med bilden

   Reply
  • Hur är det mellan dig och Edwin? Är inte ni tillsammans längre? :/

   Reply
  • Skjønner at du synes det var fint, det er ikke tilgjort på noe måte :-)

   Reply
  • Om man kollar tillbaka i ditt arkiv så finns bilder där du röker, gör du det fortfarande?
   Älskar din blogg! <3
   ______Svar: Hej! Jag har aldrig rökt-rökt , dvs varit beroende. Jag feströkte litegrann som yngre men nu händer det knappt en gång per halvår att jag tar en cigg. Cigg är dåligt, man luktar illa och ger en hängig hud – och de är inget jag vill ha :) Tack finis! Kram

   Reply
  • i’m really sick of these questions about are you and Edwin broken up.Clearly she doesn’t wanna talk about it and i think somewhere she said that i can’t tell you everything.i think she’s right and we should respect that.Love you and your blog Angelica.

   Reply
  • Tycker också om den här bilden!

   Reply
  • Måste få fråga om du och Edvin är tillsammans längre eller inte? Du har inte skrivit så mycket om honom som du brukar nämligen, är egentligen ingen av oss läsares sak men man blir nyfiken och jag tycker ni var så fina ihop och du förstår nog att folk undrar. Älskar din blogg Angelica, du är bäst.

   Reply