Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | May 30, 2012

A love like ours

/Shorts, Levis/Clutch, Jimmy Choo/Sunnies, RayBan/Jacket, Gina Tricot/Top, h&m/ Shoes, Jimmy Choo/

Okej, jag har SÅÅÅÅÅ BRÅTTOM just nu! Pratar mer sen ♥

I’m in suuuuuch a HURRY right now! Talk to you later♥


54 kommentarer54 kommentarer om “A love like ours”

  What is the name of the Gina Tricot jacket?:-D It is very pretty ;).

  Reply

  Åh, vart har du köpt shortsen? Sjukt snygga! Ha det så bra, kram!

  Reply

  Jeg liker denne jakken så utrolig godt! Er det lenge siden du kjøpte den? Jeg har sett etter den på gina, men kan ikke finne den.. Har du kjøpt den litt for stor, sånn at den ikke er like “fitted” eller er den sånn?

  Og ellers, så elsker jeg bloggen din!

  Reply

  So ugly, you were once my idol and now you dress like an old woman, Will be cool that you once were!

  Reply

  Döör så snygga klackar!! Gillar att dina bilder alltid är så fint suddiga i bakgrunden! :)

  Reply

  jättefint! skulle vara roligt att få veta hur du får dina bilder så fina :) vad använder du för objektiv, vilka inställningar du har för att få kroppen så skarp och bakgrunden så brusig och hur du brukar redigera dem :) snälla snälla vore jätterolig att veta :)

  kram kram

  Reply

  Skulle du kunna lägga upp en video/bilder/förklaring på hur du gör när du lockar ditt hår? Det blir så himla fint och naturligt. Har precis klippt mig och har nu ungefär likadan längd som dig, men får inte till några snygga lockar! Vore väldigt tacksam om du tog dig tid :) Ha det bra, kram!

  Reply

  Älskar de shortsen! Så sjukt läckra! Var kan man hitta dem?

  Reply

  loving this outfit and specially the shoes and clutch!! so perfect!

  Reply

  Hej Angelica! Jag skulle behöva hjälp, jag har snart skolavslutning och jag ska ha en svart långklänning med en djup v-ringning fram och kors i ryggen bak och jag undrar om du har några tips på vad jag ska ha för skor? Jag har tänkt på typ träskorsliknande med klack? Vad tror du? Och om du hittar några perfekta, jag lyckas inte hitta några! Tack! Kram på dig :D

  Reply

  I’m just loving your boots o much!
  and your looking amazing as always!

  hugs ellinorthorsen.dk

  Reply

  Du är utan tvekan den ballaste bruden som gått i ett par skor! Avgudar din blogg! Och din garderob!!

  Reply

  Hej!
  Om du minns mig? Vet inte men jag har kännt dig sen jag var liiiten. Din brors kompis från dagis. Felicia vet du ;) men om du inte kommer ihåg mig så vill jag bara säga att du är grymt fin och underbar på att designa! Sitter hos din familj ikväll och umgås. Synd att inte du var här bara. Grymt längesen jag träffade dig.. :( Men önskar allt lycka till med bloggen och med att designa! Puss och kram!

  Reply

  Åh, så utrolig fint antrekk! Du imponerer stadig, Angelica! Jeg elsker clutchen, blazeren og ikke minst skoene!! Fantastisk <3

  Reply

  What is the model name of the top from Gina Tricot??

  Reply

  Vart köper du dina Levis och jag förstår mig inte riktigt på storlekarna, vore jättesnällt om du kan svara och hjälpa mig med detta. Din blogg är väldans bra också ska du veta och du ger mycket inspiration!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här