Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:08 | May 30, 2012

A love like ours

LOOK OF THE DAY

/Shorts, Levis/Clutch, Jimmy Choo/Sunnies, RayBan/Jacket, Gina Tricot/Top, h&m/ Shoes, Jimmy Choo/

Okej, jag har SÅÅÅÅÅ BRÅTTOM just nu! Pratar mer sen ♥

I’m in suuuuuch a HURRY right now! Talk to you later♥

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

54 Responses to “A love like ours”

 1. Guro on

  Jeg liker denne jakken så utrolig godt! Er det lenge siden du kjøpte den? Jeg har sett etter den på gina, men kan ikke finne den.. Har du kjøpt den litt for stor, sånn at den ikke er like “fitted” eller er den sånn?

  Og ellers, så elsker jeg bloggen din!

  Reply
 2. Elionia on

  jättefint! skulle vara roligt att få veta hur du får dina bilder så fina :) vad använder du för objektiv, vilka inställningar du har för att få kroppen så skarp och bakgrunden så brusig och hur du brukar redigera dem :) snälla snälla vore jätterolig att veta :)

  kram kram

  Reply
 3. Anonymous on

  Skulle du kunna lägga upp en video/bilder/förklaring på hur du gör när du lockar ditt hår? Det blir så himla fint och naturligt. Har precis klippt mig och har nu ungefär likadan längd som dig, men får inte till några snygga lockar! Vore väldigt tacksam om du tog dig tid :) Ha det bra, kram!

  Reply
 4. MATILDAS BLOGG on

  Hej Angelica! Jag skulle behöva hjälp, jag har snart skolavslutning och jag ska ha en svart långklänning med en djup v-ringning fram och kors i ryggen bak och jag undrar om du har några tips på vad jag ska ha för skor? Jag har tänkt på typ träskorsliknande med klack? Vad tror du? Och om du hittar några perfekta, jag lyckas inte hitta några! Tack! Kram på dig :D

  Reply
 5. Felicia on

  Hej!
  Om du minns mig? Vet inte men jag har kännt dig sen jag var liiiten. Din brors kompis från dagis. Felicia vet du ;) men om du inte kommer ihåg mig så vill jag bara säga att du är grymt fin och underbar på att designa! Sitter hos din familj ikväll och umgås. Synd att inte du var här bara. Grymt längesen jag träffade dig.. :( Men önskar allt lycka till med bloggen och med att designa! Puss och kram!

  Reply
 6. michaela on

  Vart köper du dina Levis och jag förstår mig inte riktigt på storlekarna, vore jättesnällt om du kan svara och hjälpa mig med detta. Din blogg är väldans bra också ska du veta och du ger mycket inspiration!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.