Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:29 | June 3, 2012

  I’m singing in the rain


  RAINY SUNDAY

  Sitter och betar av mail efter helgen och försöker planlägga min vecka! Har några jäkligt roliga fotograferingar denna och nästa vecka – Spännande!
  Det ‘jobbiga’ med det är ju att man inte får berätta något för er förens tidningarna är släppta hehe.  Men det är attans så roligt att få göra!
  Hade planerat att gå på min fina vän Andreas student på fredag i GBG … Men nu har jag beslutsångest om jag ska åka till Linköping och umgås med min mamma osv eftersom jag inte kommer träffa henne på över två månader annars. Hon åker nämligen till Thailand i 3 veckor under tiden jag och Linda är i Rhodos. Den tål att tänkas på! Förövrigt så ska jag även sätta mig och bestämma de tre lyckliga vinnarna från DENNA makeuptävlingen! Så håll utkik på era mail nu. PUSS!

  I’m sitting and answering my mail after the weekend and try to plan my week! Have some damn fun photo shoots this week and next week – Exciting! The ‘tough’ with it is that I can not tell you anything about it until the magazines are released hehe. But it is so fun to do! I had planned to go to my lovely friend Andreas graduation on Friday in Gothenburg … But now I’m making up your mind whether I should go to Linköping and spend time with my mom, etc. because I will not see her for over two months otherwise. She is going to travel to Thailand for 3 weeks while Linda and I are in Rhodes. It’s worth thinking about! But now, I’ll sit down and determine the three lucky winners from THIS makeup contest! So keep an eye on your mail now. KISSES!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “I’m singing in the rain”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här