Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:58 | June 3, 2012

  red times two


  En liten sneak peek på hur jag ser ut idag :) Jäklar vad Sushi jag åt igår.. jag tryckte nog i mig 26 bitar..haha! Men sushi kan jag äta HUR MYCKET SOM HELST utav utan att bli mätt. Det är sant! Efter det blev det en öl innan de var dags att gå hem ( supertidigt ). Nu blire stan, för att äta lunch och se om man kan hitta något. Hittade inte ett jota på Acnes utförsäljning.. Alla godbitar hade nog plockats innan vi kom dit tyvärr. Men men , nu ska jag dra mig – Hörs senare med hel outfit och så med! PUSS

  A little sneak peek at how I look today :) Holy crap how much Sushi I ate yesterday .. I ate like 26-bites .. haha! But I can eat SOO MUCH SUSHI without being full. It’s true! After that we had a beer before it was time to go home (super early). Now we are heading into town, for lunch and see if we can find something. Cause I didn’t find anything at the Acne sale .. All goodies had probably been picked before we got there, unfortunately. But, now I’ll have to go – Talk to you later with the whole outfit, and so on! KISS


  11 kommentarer  11 kommentarer om “red times two”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här