Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:58 | June 5, 2012

  EB

  Behind the Scene

  Här kommer tre bilder som är tagna idag när jag plåtades för tidningen :) Ska bli spännande att se resultatet!
  Härligt och riktigt bra folk att jobba med , så det känns asbra hitills. Nu har jag precis kommit hem och packat ihop min tvätt.. Ett stort lass kan jag lova er. Det är som att bestiga Mount Everest ungefär.. haha! Någon som kanske har lust att komma hit och hjälpa mig? Jag bjuder på kaffe haha!
  Men men, jag ska snart bege mig in till kontoret för möte med chefen innan jag ska möta upp lite vänner ikväll!  Nu spöregnar de igen men de ser ut som att de kommer spricka upp snart. Det hoppas jag på! Jag är sugen på att grilla och dricka vin på någon uteservering. Men det är alldeles för kallt för de än..

  Here are three pictures taken today when I was at the photoshoot for the magazine :)It will be interesting to see the result! Wonderful and really good people to work with, so it feels good so far. Now I have just returned home and packed my laundry .. A heavy load, I can promise you. It’s like climbing Mount Everest .. haha! Someone who might want to come over here and help me? I offer coffee haha! Oh well, I’ll soon go to the office for meeting with my boss before I meet up with some friends tonight! Now it’s pouring outside but t looks like it will break up soon. I hope! I am eager to barbeque and drink wine on a terrace. But it’s too cold right now ..


  25 kommentarer  25 kommentarer om “EB”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • murderotic <3

   Reply
  • Hey you!
   Kan inte du lägga ut en klädlista och allt annat smått och gott som man behöver ha med sig till Peace & Love? Lite klädtips typ! Vore as nice!

   Reply
  • Isn’t it http://www.murderotic.com on the pictures? :o

   Reply
  • The last pic is amazing. You look very beautiful!

   xoxo

   http://touchkajal.blogspot.ch/

   Reply
  • Hårspennene, “skjeletthånden”, til stylisten var utrolig kule!

   Reply
  • Hej ;P
   Jag bara undrar vem är det som tar alla dina outfitbilder ?
   För om det är du som tar dom sätter du upp stativ varje gång, för det är så sjukt fina bilder :D

   Reply
  • Vad har du för typsnitt på headern? Göörsnyggt, ska tatuera mig och det där ser lite ut som ett typsnitt jag skulle vilja använda:)

   Reply
  • Angelica (Murderotic)! She’s so lovely! Great photos ^.^

   Reply
  • Så snygg! Och va fräck sminkös du hade ;D Kram Johanna

   Reply
  • you loook beautiful!!!!

   Reply
  • väntar spänt på resultat fina du! :)

   Reply
  • looks promising!!! xxx

   Reply
  • du är så underbar angelica så hilma fin! jag älskar din blogg du är helt klart bääst!! vet att du får så himla mycket kommentarer men om du bara tar ETT klick in på min blogg skulle min dag bli den BÄSTA man kan ju inte möta justin bieber precis men du kan ju iallafall klicka in du är min största idol jag älskar allt du gör!! mitt självförtroende är stark pga dig!!!!!

   Reply
  • Så stilig det øverste bildet var!

   Reply
  • Snygg sotning!

   Reply
  • Love your hair!

   http://lilylovelock.blogspot.co.uk/

   x

   Reply
  • I’d love to come haha. Can I have wine instead of coffee then? Pictures look good, can’t wait for the results!

   Reply
  • Hon som sminkar dig, Angelica, är en barndomskompis som jag växt upp med här hemma! Gud vad kul och se henne här :)

   Reply
  • snyggt!!!

   Reply
  • snygg!!

   Reply
  • Angelica! :D

   Reply
  • Ser riktigt lovande ut, ska bli kul att få se slutresultatet :D

   Reply
  • Så moro! Du ser fantastisk ut! Gleder meg til å se omslaget nå :-D

   Reply
  • you should have tagged murderotic —> Angelica :D

   great pics by the way!!!

   Reply
  • lilla gumman, behind the sceneS heter det

   Reply