Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:18 | June 6, 2012

  Just like a feather

  Todays outfit/Dress, H&M/Jacket, Weekday Second hand/Shoes, Weekday/Sunnies, RayBan/Bag, Kyssjohanna.se/

  Åh vilken fantastisk dag!! Berättar mer om det sen för nu måste jag verkligen ÄTA! Min mage är helt körd.. vetifan vad jag gjort! Helt uppblåst och värker som tusan.  Sorry för dplig uppis idag, men vi har som sagt varit på Gröna Lund hela dagen :)

  Oh what a fantastic day!! I will tell you more about it later, cause I really need to EAT right now! My stomach is hurting right now.. I don’t know what it is! It’s bloated and I have pain in it. Sorry for bad update today but we have spent the whole day at Grön Lund as I said :)


  26 kommentarer  26 kommentarer om “Just like a feather”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här