Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:14 | June 7, 2012

  wearing my jeans skirt

  Todays outfit/Skirt, Gina Tricot/Shirt, Gina Tricot/Shoes, Old/Bag, Apriqot/Watch, Michael Kors/Sunnies, RayBan/

  Nu drar jag till Marcella för middag och mys :) Helt underbart! Imorgon kommer jag dra till Linköping – Det fick bli så! Vill mer än gärna till GBG och fira Andreas, men ibland tänker inte jag längre än till näsan ..  min moster i sthlm så jag har ingenstanns att sova haha. Så det får bli Linkan!Får fira honom som tusan senare och dra med mig ett helt gäng med vänner till GBG istället :) Eller när min moster kommit hem!
  Fasiken finisar – Nu drar jag till värmen om bara 4 och ½ dar! Åh vad jag längtar!

  Now I’m off to Marcella for dinner and talk :) Absolutely wonderful! Tomorrow I will go to Linkoping – it had to be so! I want to GBG and celebrate Andreas, but sometimes I’m not thinking further than my nose .. my aunt is in sthlm so I have no where to sleep haha. So it may be Linkan, may celebrate him as hell later and take with me a whole bunch of friends to GBG instead :) Or when my aunt come home! Oh sweeties – I’m going to the warmth in only 4 and ½ days! Oh how I yearn!


  35 kommentarer  35 kommentarer om “wearing my jeans skirt”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här