Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:17 | June 9, 2012

  red wine


  Lipstick, Max Factor Nr 715 Ruby Tuesday

  Det här är ett fint läppstift! Gillar den röda färgen och är sådär krämigt. Det bästa när man ska använda läppstift är att först fylla i och måla läpparna med läppenna ( över hela läpparna ) . Efter att man gjort de så kan man applicera lite läppstift över, men tänk på att inte komma ut i kanterna för då “blöder” läppstiftet och lägger sig fult i kanter och veck vid läpparna. Tips, tips!

  This is a nice lipstick! I like the red color and it’s creamy . The best thing about when to use lipstick is to first fill out and paint your lips with lip liner (over the whole lips). After having done that,  apply some lipstick on, but be sure not to get out into the edges cause then the lipstick will “bleed” ans look ugly at edges . Tips, tips!


  12 kommentarer  12 kommentarer om “red wine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här