Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:20 | June 11, 2012

  In the magazine

  Behind the scenes from today

  Nu har jag precis landat hemma efter en hel dag med fotografering :) Jag kan avslöja att det är för Veckorevyn, men tyvärr inte mer än så. Jag väntar spänt på resultatet!
  Nu ska jag fortsätta att fota och dagens outfit ska ni få med. Sen måste jag springa förbi kontoret för möte och skriva ut våra flygbiljetter tills imorgon! WAH!! Klockan 04.30 åker jag härifrån till Skavsta för att dra till Rhodos tillsammans med min fina böna Linda♥ Så från och med imorgon så kommer ni få massa härlig uppdatering från Rhodos!! Ska bli så skönt att få koppla av, sola&bada, dricka drinkar och umgås med bästa.
  Fantastiskt!

  Now I have just got home after a full day of photoshoot :) I can reveal that it is for VeckoRevyn Magazine , but unfortunately I can’t tell you more than that. I anxiously await the results! Now I’ll continue to shoot for another thing and also todays outfit , you shall get it later. Then I need to run past the office for meetings and print our tickets until tomorrow! WAH! At 4:30 I go from here to Skavsta to go to Rhodes with my fine friend Linda ♥ So, from tomorrow you will get lots of lovely update from Rhodes! It will be so nice to relax, sunbathe and swim, drink cocktails and socialize with my best Linda. Fantastic!


  33 kommentarer  33 kommentarer om “In the magazine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här