Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:57 | June 11, 2012

  It’s all I ever wanted

  Todays outfit/ Dress from Zara/Boots from D.N.A/ Bag from Kyssjohanna.se/Sunnies from Second hand/Belt from Kyssjohanna.se/

  WAH stressad dag! Därför har jag inte hunnit uppdatera förens nu. Nu måste jag se till att packa klart och städa lägenheten! Vetifan om jag ska gå och lägga mig eftersom jag ska åka vid tjugo över tre inatt till T-centralen.. Vi flyger tidigt på morgonen så det är därför vi ska vara där så tidigt :)
  Imorgon kommer de komma upp ett inställt inlägg på morgonen innan jag kan uppdatera!

  WAH a very stressful day! I haven’t had time to update before now. I need to pack the rest of my bag now and clean the appartment! I don’t know If I’m going to go to bed tonight.. Cause I’m going to the centralstation at 03.40 tonight.. We fly earli in the morning so thats why :)
  I will have a timed post for you tomorrow morning before I can update !


  29 kommentarer  29 kommentarer om “It’s all I ever wanted”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här