Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:49 | June 13, 2012

  you can paint the world in every color you want


  Vi dricker en hel del vatten på stranden med is och citron i! Så jäkla gott. Jag har alltid hatat vatten innan, men efter att ha börjat bli smått besatt i bubbelvatten så gillar jag det bara mer och mer./
  We drink a lot of water on the beach with ice and lemon! So damn good. I always hated water before, but after starting to become somewhat obsessed with  sparkling water, I  now like it more and more.


  Jag kommer traskandes in från en mindre gränd påväg till resturangen vi åt på igår. Det är så himla varmt och härligt här så man slipper tänka på jacka eller liknande utan det går så bra så att bara ha på sig något tunt på sig. Underbart./
  Me, walking trough a small alley  toget to the restaurant we ate at yesterday. It is so warm and lovely here so you do not need any jacket or  something like that,  it’s so good to just wear something thin on . Wonderful.


  Detta käkade jag igår.. Chicken souvlaki med tzatsiki! Förbannat gott om du frågar mig. Men vi ska försöka att leta upp de lite mer mysigare och inhemska resturangerna i Rhodos för att få bra ph god mat och inte den tråkiga “turistmaten”. Vi ska gå på jakt att hitta något sjukt skumt att äta idag.. just för att både jag och Linda gillar att testa nya saker./
  This is what I ate yesterday .. Chicken souvlaki with tzatsiki! Damn good if you ask me. But we will try to locate the little more cozy and domestic restaurant here in Rhodes to get good and nice food and not the boring “tourist food”. We are going hunting to find something wierd to eat today .. cause both me and Linda likes to try new things.


  Min fina Linda idag på stranden. Sjukt att vi knappt kände varann för typ två år sen.. Nu känns det som att jag känt henne hela livet. Denna resa kommer bli magiskt med denna dam vid min sida./
  My lovely Linda today at the beach. It’s wierd that we barely knew each other for like two years ago .. Now it feels like I’ve known her my whole life. This trip will be magical with this lady at my side.


  Färsk frukt i alla dess sorter är ju så himla gott! Älskar att köpa sånna här som ovan i olika sorters frukter och äta på stranden. Frukten utomlands är så himla mycket godare också./
  Fresh fruit in all its varieties is so nice! Loves to buy these kinds here as above in a variety of fruit and eat on the beach. The fruit abroad is so much nicer too.


  Ännu en fin bild på Linda, min underbara vän. /
  Another nice picture of Linda, my lovely friend .

  Trött som ett svin är jag! Solen tar musten ur en på något sätt, även fast den piggar upp på ett annat sätt. Jag är soldyrkare och vill vara i solen heeela tiden.. Jag har nog alltid varit sån och kommer alltid vara haha. Det är därför jag älskar att resa och för att se andra vackra länder..Grekland är jättefint på det sättet just för att arkitekturen på husen osv är så vackert. Vi ska dra förbi Gamla stan hade vi tänkt oss! Men men nu ska vi precis göra oss redo för kvällen och sen gå ut käka :) Ni ska få dagens outfit sen med!

  Tired so tired! The sun takes the life out of you somehow, even though it cheers you up in a different way. I am a sun worshiper and wants to be in the sun aaaaall the time .. I guess I’ve always been like that and always will be haha. That’s why I love to travel and to see other beautiful countries .. Greece is beautiful in that way precisely because the architecture of the houses, etc. is so beautiful. We are thinking of going to the old city here in Greece! But now we’ll just make us ready for the evening and then go and eat :) I’ll give you today’s outfit later!


  38 kommentarer  38 kommentarer om “you can paint the world in every color you want”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser riktigt skönt ut! Visst är det gott med vatten speciellt när det är varmt.

   Reply
  • I love your blog, amazing! My favorite ever.
   I am brazilian, i love your looks of summer.
   Come to Brazil!

   Reply
  • Vatten is the shit!!

   Reply
  • Ser så utrolig herlig ut alt sammen! Kos deg masse videre :-)

   Reply
  • enjoy your holidays girls!
   it seems like a perfect place and you both look extremely beautiful! :))

   Reply
  • Hej!! Jag har en liten fråga, har länge letat efter dean brandy ash bootsen ( de bruna dösnygga som du har). Har letat som en tok överallt men hittar dem ingenstans… Du vet möjligtvis inte vart jag kan hitta dem? Utanför Henry Kole?…. Så tacksam för svar. =)

   Ha en underbar semester!! Kramar Kajsa

   Reply
  • Ser att maten är från jacks va? Var på rhodos förra veckan och käkade där typ fyra gånger höhö! Tråkigt nog är maten ganska kass svårt att hitta bra ställen. Finns dock en grym resturang uppe i gamla stan, nickies heter den tror jag ni bör veerkligen gå dit, dööööögott! Sen behöver jag väl inte nömna loungen på bargatan för där har ni väl antaligigen redan hängt? Bästa stället!

   Reply
  • Hej Angelica! I love your photos, they are somehow so freaking beautiful. And of course you (<3) and you're friend. But I have a little wish, could you tell (when you know) what restaurants are worth visiting because I'm going to Rhodes next month and really like to know. :) Snällaaaa :) Men tack så mycket och ha en superduper resa!

   Reply
  • Hej! Vad är det för underbart fantastiska solglasögon din vän Linda har? :)

   Reply
  • Looks like you’re having an amazing vacation!! Great pictures..

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Our country is beautiful!Every single island of us,it’s worth visiting! :) have a nice trip!!

   Reply
  • asså åh vad avis jag är :(

   Reply
  • ser sjuuuuuuukt härligt ut (:

   Reply
  • Thank you so much for visiting our beautiful island, Rhodes!
   Enjoy the sun :)

   Kisses from Athens,
   Deppy

   Reply
  • Kan ju hälsa att värmen har äntligen kommit tillbaka i Sverige igen men du får gärna ta med dig lite mer värme ;D

   Reply
  • They say that “girls want attention, but real womens want respect”. You are a girl that is worth both! Love your blog and the originality in it. Getting so much inspiration from you!

   Reply
  • What camera do you use for your pics? They are gorgeous and have a raw look to them….. Pretty please let me know what camera and what lens and if its just post production editing

   Reply
  • Vad härligt ni verkar ha det, Grekland är ju underbart!

   Reply
  • Great photos!! You’re in Rhodes right? It’s a beautiful place :) Enjoy your time there.
   Love your white outfit.

   Lau

   Reply
  • Ser helt underbart ut! Vill också åka till Grekland! :)

   Reply
  • Åh nu längtar jag till Cannes om några veckor :)

   Reply
  • Fine bilder!
   Kos deg videre :)

   Reply
  • Love those photos, makes me want to go somewhere hot ASAP!

   Hugs from Iceland x

   Reply
  • Tips! Prova Restaurang Napoleon, fruktansvärt god mat där! Deras Youvetsi är bland det godaste jag ätit. Eller dolmades, ser kanske inte så gott ut men lovar, är såå gott! Ligger nått kvarter från bargatan och “turistrestaurangerna” som bara serverar pommes..

   Reply
  • Du är både otroligt vacker och tar jävligt bra bilder. Vad använder du för kamera och objektiv/annan utrusting? Skulle uppskatta svar, jag ska nämligen investera i lite ny utrustning :) Btw, Rhodos är en riktigt härlig ö!

   Reply
  • Älskar din blogg och din stil. Mycket inspiration. Ni ser ut att ha det underbart i värmen iaf!

   Reply
  • Wow, ni ser ut att ha det otroligt skönt!

   http://christofferjansson.se – manlig modeblogg

   Reply
  • I love your photos! Makes me want to visit Rhodos :) Have a wonderful time!

   Reply
  • Ser jätte härligt ut:)

   Reply
  • Åh! Jag har varit på Rhodos, och känner verkligen igen mig där du tar dina bilder, Den blåsiga sidan där det blåser riktigt mycket är det jättehärligt turkost vatten, dock mycket stöm, sedan är det ju några meter och då kommer ni till en lugnare strand med stilla vatten..
   Var i gamla stan 4 gånger, jag älskar det! Supermysigt, dock blir det riktigt varmt!
   Hoppas ni får en underbar resa! Kram! :)

   Reply
  • Gud vad härligt det ser ut!! Vad har du för kamera, dina bilderna blir jättefina!!

   Reply
  • Fina bilder! :)

   Reply
  • omg kunne virkelig godt klare en rejse sydpå lige nu!!
   //

   Reply
  • Så fantastisk! Jeg elsker Hellas, og skulle gjerne dratt tilbake :-)

   Reply
  • Hur brukar du redigera dina bilder? :) Om du lägger på filter m.m. Vilka? :) Vore kul om du visade. Du lägger alltid upp så fina och “levande” bilder här på din blogg! :)

   Reply
  • I’m so jealous of all your photographs. I want to be on vacation!

   Collections

   Reply
  • Ser härligt ut!
   Var har Linda köpt sin röda bikinitopp?

   Reply
  • Håller med, var har hon köpt den? Jag har letat typ överallt och kan inte hitta den..

   Reply