Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:39 | June 14, 2012

  it’s always darkest before the dawn II


  Last nights outfit/Dress, Romwe/Shoes, Zara/Belt, second hand/Bag, Second hand/

  Nu har vi precis kommit hem från stranden :) Varit hela 31 grader i skuggan idag! Jisses! Vi köpte oss luftmadrasser som vi legat på och åt som sagt frukost på stranden. Vi tog varsin kall öl nu mot slutet också vilket var härligt. Ikväll så ska vi som sagt dra oss in mot Gamla stan och äta, för att sedan möta upp ett gäng härliga läsare här för att ta en öl eller två :) Ska bli himla kul att träffa dom! Har ni förresten tips på bra resturanger här med riktigt, god grekisk mat? Vi vill som sagt verkligen inte äta på bargatan.
  Nu måste jag skynda mig på lite för att hinna göra oss iordning. PUSS!

  Now we have just returned to the hotel  from the beach :) Has been as high as 31 degrees in the shade today! Gosh! We bought some air mattresses that we laid on today and ate breakfast on the beach. We each took a cold beer towards the end too which was lovely. Tonight we will as I said, go to the old town and eat, and then meet up with a bunch of lovely readers here to have a beer or two :) Will be fun to see them! Have you, by the way any tips on good restaurants here with real, good Greek food? Again, we really don’t want to eat at the bar street. Now I must hurry up a bit to have time to make us ready for the evening. KISSES!


  39 kommentarer  39 kommentarer om “it’s always darkest before the dawn II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snyggt och stiligt!!

   Reply
  • Hej Angelica! Först och främst; tack för en helt underbar blogg! Du är verkligen en inspirationsskälla :)

   Jag vet inte om jag kanske missat vart på Rhodos du är någonstans men är det Rhodos Stad (eller vilken annan stad som helst egentligen) och du ska in till gamla stan rekommenderar jag att du svänger in på de lite trängre gatorna, bort från själva “huvudgatan” och tittar uppåt – Det finns flera tavernor där som har servering uppe på taken!

   Jag var på en i gamla stan där, dessvärre kommer jag inte ihåg namnet men hujedamig vad gott det var där – och jag är ändå rätt kräsen när det gäller grekisk mat på turistställen, grek som man är ;) Haha! Hett tips är för övrigt att beställa in Feta Saganaki till förrätt. Jag dööör så gott det är!

   Hoppas att du får en underbar fortsatt semester! Kram

   Reply
  • Verkligen härlig färg på klänningen!!

   Reply
  • Hej Angelica! Hela gamla stan kryllar av bra bakgator med mysiga små grek kryp in, fråga efter en restaurang som heter Mandala. Verkligen att rekomendera, på vägen upp till mandala har ni ocå massor med små mysiga ställen. Mer grekiskt än så kan det inte bli i rhodos stad :)enjoy!

   Reply
  • Du ser helt fantastisk ut! Jeg elsker klesstilen din, jeg tror ikke jeg har sett ett antrekk jeg ikke har likt på deg! Keep inspiring us:-)

   Reply
  • great pictures…looks like an amazing time. I am jealous. I want to be in the sun as well!!!

   http://jenalyenns.blogspot.ca/

   Reply
  • Lovely dress :)

   Reply
  • Titta uppåt när ni går i gamla stan – det finns fina restauranger på andra våningen med vacker utsikt. Vi åt på restaurangen Yamas när vi var där för en månad sedan. Den ligger inte i gamla stan men den var fullsmockad varje kväll och har hört att den har riktigt gott rykte. Rejäla portioner och hela vårt sällskap på 10 personer var väldigt nöjda med maten.

   Reply
  • gud så fint

   Reply
  • men åh vad fint!

   Reply
  • Hilmans fint, hoppas ni har det kanon! :)

   Reply
  • in the old town, you should try “Romios” the best greek restaurant in the whole town, and the atmosphere and decoration of the place itself are worth the detour. (not to confuse with “Romeo” another restaurant also in the old town)
   http://www.romios-rhodes.gr/

   To get there, well you take the main street in the old town (Socratou) and its more or less in the middle of that street (before ending up on the square) in one of the little side streets. Hmm not very clear but ask around, its really worth it :)

   Reply
  • Om ni beställer en “stor stark” i gamla stan så får ni verkligen en STOR stark. Blev varnad för de förra året när jag va där, men glömde bort det. Man får in en 1,7 liter!!

   Reply
  • Du er så flott du! Kos dere masse! :-D

   Reply
  • Var på Rhodos förra året och letade som galningar efter mysiga restauranger med god inhemsk mat, men tyvärr måste jag säga att vi inte hittade något ställe som vi va riktigt nöjda med, i princip bara kebab eller torra kycklingspett.. men testa leta inne i gamla stan, om inte annat så är där sjukt vacker miljö! :)

   Reply
  • Hej! Jag var på Rhodos förra sommaren och vi gick till en jättemysig restaurang som jag har för mig hette Romeo, den ligger inne i Gamla stan. :)

   Reply
  • Det finns en jätte bra restaurang i gamla stan som har en tak terras. Super god mat och man har jätte fin utsikt över alla gamla hus och havet :)! Kommer dock inte ihåg vad den heter men den ligger typ på ett litet torg!

   Förövrigt så Älskar jag din blogg! Ha det bra på Rhodos :) Kram x

   Reply
  • Så jäkla snyggt!

   Reply
  • Hej! Jag vill tipsa om en flytande resturang i Rhodos stad som heter Kontiki. Deras vitlöksmarinerade jätteräkor ska tydligen vara helt fantastiska. Har dock inte provat dessa själv då jag inte är så förtjust i skaldjur eller fisk. Hur som helst har utsikt över båthamnen där de ligger lyxiga jachter, superfint! Ska faktiskt tillbaks till Rhodos om två veckor igen :) Ha en underbar resa!

   Reply
  • Då jag var i rhodos bodde vi lite ytterom rhodos i koskinou (10 min med buss) och gick till en restaurang som hette panorama. Jätte trevlig ägare, och mycket god mat! Verkade vara en äkta grekisk restaurang! Här är hemsidan till den restaurangen: http://www.panorama-rhodes.com/default.aspx?id=1&lid=1

   Reply
  • Så himla fint och somrigt :)

   Reply
  • Gå till den svenskägda restaurangen wonder, HÄR SNACKAR VI KVALITE! i gamla stan

   Reply
  • underbar klänning!!

   Reply
  • Flott som alltid!

   Reply
  • Jeg elsker kjolen din, du ser helt fantastisk ut i den! Kos deg masse ikveld :-)

   Reply
  • Du är en riktigt vacker ung kvinna!!

   Reply
  • HOT! For en fin kjole.. og du ser nydelig ut som alltid!

   Reply
  • Jeg er helt vild med de titler du giver dine indlæg. De får tit en til at tænke over tingene.

   Reply
  • så sjukt fint!

   Reply
  • VACKER! :)

   Reply
  • åh, älskar den låten!

   “and it’s hard to dance
   with a devil on your back
   so shake him off, ooh” <3

   Reply
  • Ååh, gud så snygg du är! Och vilken klänning!! :)

   Reply
  • Men så himla snyggt!

   Reply
  • Looove the dress! How old is it? Would die to own it, but can’t find it om Romwe :(

   Reply
  • Hej!
   Tack för en bra blogg!
   Jag var på Rhodos i slutet utav maj och hade många härliga matupplevelser.
   Romeo är en restaurang vi besökte ofta, med väldigt trevlig personal och god mat! Ett annat ställe vi var på som på svenska heter “Lilla gata” är något jag rekomenderar varmt. Då sitter man på en innegård känns det som emellan 2 hus. Det är inte så turistigt, man får ta en taxi dit så det ligger lite längre bort.. Hur som helst, där har dem bara grekisk mat! Det finns inga menyer utan servitören kommer ut och berättar vad de har för något. Sen så beställer man många smårätter, lite som tapas! Supergott, och billigt som bara den! Äkta grekisk mat helt enkelt :)

   Reply
  • Snyggt! Och kall öl på stranden lät ju inte fel..

   Reply
  • beautiful dress!

   Reply
  • florence and the machine!

   Reply
  • nydelig:))

   Reply