Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:21 | June 14, 2012

  It’s always darkest before the dawn


  Last nights details/Shoes, Zara/Belt, second hand/Bag, Zara/

  Här är en sneakpeek på hur jag såg ut igår :) Hel outfit kommer sen!
  Vi ska dra till stranden nu för att ha det härligt! Käka frukost på stranden ska v göra med .. det är så jäkla mysigt.
  Igår så hittade vi en resturang som låg lite längre bort ifrån turistställena och åt och de var god mat! Ikväll ska vi nog dra oss in till Gamla stan och hitta lite mer inhemska resturanger. Kan ni inte tipsa om lite mer riktiga Grekiska resturanger istället för de resturanger som ligger vid bargatan ? .. Jag klarar inte av att äta sån mat! hemskt.

  Here is a sneakpeek on how I looked yesterday :) Whole outfit comes soon! We will go to the beach now to have a wonderful time! Eat breakfast on the beach also .. it’s so darn nice. Yesterday we found a restaurant that was a little further away from the tourist places to eat and they had great food! Tonight we’ll probably go into the old town and find some more domestic restaurants. Can not you tell a bit more real Greek restaurants instead of the restaurants located at the bar street? .. I can not eat that kind of food! awful.


  39 kommentarer  39 kommentarer om “It’s always darkest before the dawn”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Well I’m greek and I haven’t been in Rhodes but I went in many places in Greece and you must run away from bar streets and touristics places to eat. Go to restaurants in front of the sea to eat good fish and seek for places full with local people, they know better. And don’t be afraid to even ask to Greeks around there for advices on good places to eat.
   Greek food is simple and delicious but Rhodes in a touristic place so they try to please to english and german tourists and the food is different though.

   Reply
  • Snygg klänning!

   Reply
  • Har varit på Rhodos fyra ggr och älskar stället! Vill verkligen tipsa om en helt fantastisk restaurang som heter Wonder, känner ägarna där och ni kommer inte bli besvikna! Det är lite svårt att hitta dit då det ligger lite skymt.. det är precis utanför murarna till gamla stan. Enklast är nog att hoppa in i en taxi och be dem köra er till Wonder. :) Ha en härlig semester och tack för en sjukt bra blogg!!

   Reply
  • Minimalistic and always breathtaking! Have a good time in Greece girls, please sent me a little bit of sunshine :-))

   Reply
  • Hei! Var på Rhodos i fjor. Som du sa, ikke spis på restaurantene hvor typiske “turister” går, gå heller litt utenfor de områdene. Der fant hvertfall vi veldig mange gode restauranter. Selvfølgelig litt dyrere, men absolutt så verdt det!! :D

   Reply
  • Jag var på Rhodos för en vecka sedan och har varit där två gånger tidigare, kände igen mig själv när du nämnde bargatan haha, jag och min kompis kände likadant, redan för 4 år sedan och då var jag 20 :P Rhodos stad överlag är ju superturistigt, nästan så man mår illa med tanke på hur det har förändrats, speciellt i mysiga gamla stan där de försöker få in en på varenda restaurang och affär, men där finns guldkorn även där. Försök kika runt i de yttre gränderna, precis innanför muren, långt ifrån kärnan, då kan man hitta mysiga, och inte allt för “turistiga” restauranger :)

   Reply
  • Dom där skorna måste ju göra så himla ont på dig? Man ser ju hur dina fötter inte får rum, typ två tår utanför ju.. :b

   Reply
  • I skal spise på en lille restaurant i Rhodos by, som hedder Tamam. Det er verdens bedste restaurant, og det er så billigt. I får en dejlig let forfriskende drink bagefter, på husets regning. Den er virkelig god!

   Reply
  • Jättefint! Men dem skorna gör att du ser kortare ut, but whatever :)

   Reply
  • Hvor er den fine kjolen fra? :)

   Reply
  • Var på Rhodos i maj och vi frågade receptionisten på hotellet som gav oss två helt underbara tips. Äkta grekisk mat där Rhodos invånarna också äter!
   Den första är Mezes, som serverar just mezes. Hur många val som helst av kött, fisk, och veggie rätter. Enkel familjeägd restaurang som ligger på västra sidan längs stranden i nya delen av stan. Akti Kanari heter gatan. Går inte att missa restaurangen, framsidan är helt täckt i trä.
   Den andra restaurangen är Romios, inte att förväxlas med Romeos som är en turistfälla. Romios ligger i gamla stan, 15 Sofokleous street.
   Vi fick gå runt i labyrinterna ett tag innan vi hittade den, men det gick till slut. Restaurangen är som att gå in i en midsommarnattsdröm. Man sitter och äter under ett jättestort träd där lampor hänger ner från grenarna. Alla bord är dekorerade olika och supertrevlig personal. Det är verkligen värt att gå vilse en stund för att äta maten… Om ni går dit och ni tycker om rödvin så får jag rekommendera ett rött vin som var så gott att jag köpte med mig 2 flaskor hem. Apxortino, kostade 20euro.
   http://www.romios-rhodes.gr/index.html
   Ha en fortsatt trevlig semester!

   Reply
  • Nydelig du er! Fantastisk kjole :-)

   Reply
  • LOVE that Zara belt…works perfect with the dress!

   http://lilylovelock.blogspot.co.uk/

   x

   Reply
  • Fantastisk kombinert!

   Reply
  • Bästa sushi finns på Sand som ligger på en tvärgata vid bargatan. Finns en massa fräsha sallader m.m där. Men den absolut bästa maten finns på Wonder, utan tvekan. Fråga er fram! Therme som ligger i nya stan har rhodos bästa italienska pizzor! Får ni inte missa plus att det är en superhäftig restaurang (ser lite ut som ett enormt växthus) och glöm inte att ät deras nougatglass!! Deras drinkar är också super, mycket bättre sprit än den på bargatan! Antar att ni testat Jack´s restaurang? deras slovaki är grym!! Den ligger nära bargatan! Men jag lovar den är super!

   Reply
  • Dra på Wonder som Julia foreslo, der er det ekstremt god mat med svenske eiere og grekiske kokker. Helt utmerket service også! Ellers er Sand en fin sushi og thai restaurant som ligger 4 kvartaler bort fra bargaten veldig gjemt og ikke lett å finne frem. men spør noen, alle som jobber rundt bargaten vet om den. På Sand har de dessuten utrolig gode drinker! :) Nydelig kjole btw!

   Reply
  • Åh! Rød kjole! For en farge, helt nydelig! :-) Kos dere!

   Reply
  • make sure you go to lindos beach(Amazing!)kai try to eat in this greek tavern located onsite!

   Reply
  • Nu var det i och för sig tre år sedan jag var på Rhodos men som någon kommenterade här ovanför så finns det jättemysiga restauranger innanför murarna i de små gränderna. Minns att jag och min kompis åt på en väldigt liten, men mysig, restaurang där dom hade världens godaste fisksoppa! Tyvärr kommer jag inte ihåg vad den heter men kolla i dom mindre gränderna och försöka att inte följa “turistströmmen” :) lycka till!

   Reply
  • Hello! Undrar om du färgar håret hemma, eller hos friöser? Isf, vilken färg anväder du? Har alltid varit lite avis på ditt hår, haha…

   Reply
  • Hej, hoppas ni har det för bra i värmen!! Om ni vill äta på en riktigt grekisk restaurang så ska ni gå ner mot torget i gamla stan och lite utanför där ligger en restaurang där man får se det dom grillar, bläckfisk osv, sjukt cool haha! men den kan jag verkligen rekomendera, å kanske ni får vara med på lite grekisk dans! varför inte, bara ett tips!

   Reply
  • Stunning red dress, you look so beautiful x

   Reply
  • You look amazing!! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Så himla snyggt.

   Reply
  • Läckert!!!

   Reply
  • jag var på Rhodes i somras och då åkte vi till Rhodos stad den gamla delen. Vi hittade en restaurang som såg jätte fin ut, men ack så dålig! jag kommer inte ihåg va den hette, men den låg vi stora ingången och den ser rätt trendig ut, gå inte dit!

   Reply
  • NIckies ligger uppe i gamla stan innan det första torget, du kan säkert fråga någon där. Jättemysigt och grymt god GREKISKmat!

   Reply
  • Gud så fint :)

   Reply
  • wow, with a big W- love the dress <3

   Reply
  • Looove Florence and looooove your outfit <3
   Red looks amazing on you!!
   K.

   Reply
  • Hej, jag behöver lite tips! Jag har likadana skor från Zara som du har på dig i den här outfiten, men man får ju så hemskt ont i fötterna efter bara några steg! Har du några bra tips på något man kan göra åt sånt när man har klackskor? Svara snälla :)

   Reply
  • så elegant!! fin du är!

   Reply
  • Gå till Rustico det ligger i gamla stan. Jätte trevlig personal, suåer god mat och jätte mysigt!

   Reply
  • Outfiten ser helt underbar ut :D

   Reply
  • super good fish restaurant: http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&where1=sofokleous+22%2C+85100+Rhodes%2C+Greece&FORM=FBKPL0&name=Nireas+Restaurant&mkt=en-GB

   it’s a family restaurant in a beautiful location with incredible staff! it’s Rhodes Old Town, not far from main square

   Reply
  • Om ni älskar daquris och vill få till ett ställe med inga turister.??
   Jag minns inte vad stället heter men om ni står vida starbucks och sedan går rakt upp kommer gå förbi en “pirat restaurang” på er vänstra sida sen kommer ett lite flottare ställe som är helt vitt, men låt er inte luras utan mitt över gatan där på höger sida ett litet med bara ungdomliga greker serverar de de bästa på hela ön!!
   Finns en kille som jobbar där som liknar Musse!!

   Hoppas ni hittar det! Pärlan på ön:)

   Reply
  • Jag har skrivit allt tvärt om!! Pirat på eran vänstra sen har ni guldgruvan på er högra sida! Lycka till för ni måste:)

   Reply
  • Haha nu skrev jag fel igen haha! Ska tvärt om!!!

   Reply
  • Ååh så fint!!

   Reply