Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:29 | June 15, 2012

  Old town


  Me and Linda at Vasilis yesterday

  Nu har vi slappat klart här på hotellet och gjort oss iordning :) Nu ska vi dra till Sand och käka sushi innan vi beger oss mot en bar för att kolla fotbollen och dricka öl! Vi letade febrilt efter resturangen Wonder igår i Gamla stan men INGEN visste vart den låg… kan ni berätta mer exakt vart den ligger? vilken gata och så? Vi vill så gärna testa att käka där eftersom ni är många som sagt att det är bra mat där.

  We have relaxed enough on the hotel now and just got ready for the evening :) Now we are going to sand and eat sushi before heading to a bar to watch football and drink beer! We searched feverishly for the restaurant Wonder yesterday in the old town but NO ONE knew where it was … can you tell me more exactly where it lies? the street and that? We’d really like to try to eat there because you are many who say that it is good food there.


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Old town”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wonder ligger i New Town, på gatan El Venizelou. Strax vid Papalouka, i mitten mellan stränderna Windy Beach och Mandraki. Hoppas ni hittar :)

   Reply
  • Jag har vart i rhodos 2 ggr och hört mycket gott om en resturang som ligger i gamla stan, typ mitten av stan under ett jätte stort träd, vita möbler lite finare men ska ha grymt god mat tydligen! sist vi var där skulle vi äta men vi var 10 tjejer och ingen plats fanns det förr oss :(

   Reply
  • your life is just always looking perfect and full of so much fun!

   Reply
  • El Venizelou street 16-18
   enjoyyy!

   Reply
  • Vilken härlig bild, ni ser så solbrända, snygga och lyckliga ut!
   http://brilliantnail.se/nagel-blogg

   Reply
  • Så koselig da! Nydelige dere er :-)

   Reply
  • Du är så otroligt vacker Angelica!! Din blogg verkligen inspirerar! Love it <3

   Reply
  • mysigt det låter då :9

   Reply
  • Angelica, you are very beautiful! Best blog ever.
   Photographs, style, everything perfect.
   Visit Brazil. I am Brazilian, here is very good! And very hot.

   Reply
  • Så vacker du är Angelica!:)

   Reply
  • Ett tips på en bra restaurang, som jag tyvärr inte vet vad den heter, men den ligger på den långa shoppinggatan i gamla delen av rhodosstad. Det står troligtvis (fortfarande) en gubbe vid ingången som leder er in till en underbar restaurang innanför alla hus. Dem hade verkligen underbar mat! Dit tycker jag ni ska gå :)

   Reply
  • Angelica!! Jag har ett supertips till dig och Linda! ÅK TILL MARMARIS i Turkiet! Det tar ca 1,5 timme med katamaran (snabb båt) och ni är där över dagen (ca 5-6 timmar). Det är billigt att åka över, ca 1000 spänn och ni som älskar god mat och bra shopping kommer inte att bli besvikna!

   Kram på dig! :)

   Reply
  • Så himla fina ni är!

   Reply
  • Both of you… You look so beautiful!! :)

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Så fine dere er! :-)

   Reply
  • Åhh vad bruna och fina ni är!

   Reply
  • Hi Angelica, what is linda’s blog url? love you!

   Reply
  • åhhh vad fina bilder du lägger upp angelica!

   Reply
  • så underbar bild!

   Reply
  • Ni är så snygga tjejer och verkar ha underbara personligheter + att ni har väldigt snygg stil!
   ville bara säga det! Ha en bra dag!
   puss&kram

   Reply
  • Ett tips är att boka bord innan, det brukar vara fullt. Ta en taxi och säg att ni ska till Wonder. Det ligger mot Rhodos park. Jag tror att det är lättast att ta en taxi om ni inte går med någon som vet vart det ligger. Lite knepigt att förklara. Ni bör även pröva att gå i gamla stan på kvällen, de har en bargata även där men där håller bara grekerna till (kanske inte en helkväll). Men väldigt fina lokaler och kul att se deras uteliv. Rhodos är fruktansvärt fint, hoppas även du hinner se Paradiso (nattklubb vid stranden). & åk till vattenlandet.! :)

   Reply
  • http://www.restaurantwonder.com/

   Reply
  • Åh vad snygg du är!!

   Reply