Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:49 | June 18, 2012

  At the beach


  Pictures from yesterday

  Ännu mer beachbilder! Jag träffade på två superhärliga läsare som roligt nog har deras rum brevid oss, så vi sprang över dit för att ta en öl innan vi stack till Wonder :) Superhärligt!  Nu ska vi slå oss ner vid en bar och avnjuta ett par kalla öl . Hörs imorgon!

  More beachpictures! I met two wonderful readers that funny enough has their room next to ours, so we ran over to them and had a beer before we went to the resturant :) Wonderful! We are now going t a bar to have some cold beers. Talk to you tomorrow!


  39 kommentarer  39 kommentarer om “At the beach”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här