Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:34 | June 18, 2012

  Under water


  HAHA jag ser förbannat rolig ut på första och andra bilden bilden – Men jag tyckte att dom var så härliga!
  /HAHA, I look so wierd on the first and last picture – But shit the same, I thought they were so nice anyway!

  Vi har tillbringat hela dagen på stranden och bara lapat av den sista solen vi kunde få utav våran sista dag här! Suger riktigt hårt att vi åker hem imorgon. MEN vädret ska tydligen vända lite hemma nu.. vilket jag hoppas starkt på.
  Åh gud jag måste berätta om en hemsk sak som vi såg igår.. Jag och Linda var påväg till Wonder när vi mötte ett gäng katter och en utav katterna hade en bruten tass. Det var så jävla hemskt och se och tårarna kom! Jag ringde runt till folk i Sverige om att få råd om vad man kunde göra för att hjälpa den, men ingen visste.. Vi stoppade trafik på gatorna och folk som promenerade förbi men absolut INGEN ville hjälpa ( Vad fan är det för fel på folk?!) Vi tänkte ta upp katten och be en taxi ta oss till närmsta veterinär men eftersom vi inte vet om katten t.ex har smittsamma sjukdomar eller liknande så kunde vi inget göra. DET VAR SÅ JÄVLA HEMSKT!! Dock så verkade katten må bra.. den hoppade runt på tassen, hade klara ögon och lekte med sina kattvänner.. Så skadan måste hänt för länge sen och sen har tassen helt enkelt “läkt” sådär hemskt. Fyfan, jag kommer må dåligt över detta så jävla länge..Jag ville bara ta med den hem och ta hand om den förevigt. Så vråran kväll blev ganska dyster igår och jag och Linda pratade inte så mycket under kvällen igår.
  Idag ska vi gå tillbaka till Wonder och äta eftersom de var stängt igår, hoppas att denna kväll blir mer rolig.

  We spent all day on the beach and just enjoyed the last sun we could get out of our last day here! Sucks real hard that we are going home tomorrow. BUT the weather will apparently turn a little bit better at home now .. which I hope strongly.
  Oh god I have to tell you about a horrible thing that we saw yesterday .. Linda and I were on the way to Wonder when we met a bunch of cats and one of the cats had a broken paw. It was so bloody awful and the tears came! I called around to people in Sweden to get advice on what you could do to help it, but nobody knew .. We stopped traffic on the streets and people walking by, but absolutely NO ONE wanted to help (what the hell is wrong with people?) We intend to take up the cat and ask a taxi to take us to the nearest vet, but since we do not know if the cat for example, have infectious diseases or like that, we could do anything. IT WAS SO FUCKING HORRIBLE! However, it seemed as the cat feel good evn with the broken paw .. it jumped around on it’s paw, had bright eyes and played with his cat friends .. So is seemed as the damage has happened a long time ago and that the paw simply “healed” in that horrible way. oh, I will feel bad about this so damn long .. I just wanted to take it home and take care of it forever. So our evening was pretty dismal yesterday and I and Linda did not talk much during the evening yesterday.
  Today we’ll go back to the Wonder and eat cause it was closed yesterday, hoping that this evening gets more enjoyable.


  43 kommentarer  43 kommentarer om “Under water”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilka coola bilder! :)

   Reply
  • Å sånt där är så hemskt. Har typ hänt för mig också fast med en liiiten gris som fastnade i leran.. Var nog lite hemskare med en katt, men ändå! :(

   Reply
  • Helt fantastiska bilder!

   Jag har väldigt svårt att förstå människor som behandlar djur illa eller ej vill hjälpa till. Jag mår dåligt när insekter är skadade så att se ett djur som kan ge så mycket kärlek skadat är fruktansvärt. Får ändå försöka vara lite glad över att katten verkade må bra och lekte med sina vänner men ändå, fruktansvärt hemskt :(

   Reply
  • It is really nice to see that someone cares about animals. I am a cat lover myself. Once I rescued a cat who lost her eye. Now she lives happily at my place.

   Reply
  • Åh så härligt det ser ut i det knallblåa vattnet! Trist med kissen, när jag ser sånt kan det förstöra en hel dag.

   Reply
  • Vår katt kom hem så igår och kunde inte stödja på tassen men idag kunde han det och det hade läkt. En annan gång hade den ett öppet sår på magen så man såg in, och det läkte det också på bara nån vecka! Katter är OFTA självläkta djur och klarar sig väldigt bra själv. Iofs vet jag inte vad den här katten hade, och det var väldigt omtänksamt av dig att bry dig :) Men tänk så många katter som går runt hemlösa här i världen med stora skador :( justja, en gång på Teneriffa såg vi en katt där nosen var avsliten och man såg två stora hål till näsborrar. Den hade nog inte många dar kvar o leva :'(
   Kram! Det blev visst en liten roman här ^^

   Reply
  • Herlige bilder!!!!! Ikke like herlig å lese om den stakkars katten… Det viser hvilken god person du er som prøvde å hjelpe!

   Reply
  • Such awesome pictures! :) Sorry ’bout the sad experience, though…

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • usch vad hemskt!:(
   alltid så himla fina bilder, vad har du för kamera/kamerutrustning?:)
   snälla svara!!

   Reply
  • søte. morsomt å se deg uten perfekt :) uansett pen

   Reply
  • Hatar att se hemlösa djur på gatorna utomlands. Alltid så smala och ingen bryr sig.. Usch :/

   Reply
  • anledningen till att folk nog inte reagera var väl för att det ofta är sådana djur i grekland. det är ofta man ser hundar eller katter med olika skador. speciellt i aten där det är som mest. hemskt ja, men inget man kan göra åt :(

   Reply
  • aww you guys are soo sweet! people are weird anyway but at least the cat was more oblivious than you guys:) oh and by the way.. i don’t think you’ve ever looked weird a moment in your life! the photos are just beautiful..
   <3

   Reply
  • Så otroligt härliga bilder! Men usch, vad hemskt :S

   Reply
  • Gaaaaaaah så jävla härligt :DDDD

   Reply
  • Så herlige bilder! :)

   Reply
  • Hej! Älska din blogg! Jag blir så inspirerad av dina kläder och bilder! men jag undrar bara hur kameran du använder och hur / var du redigerar dina bilder? :)

   Reply
  • men om ni inte ville ta i den för att man kan få sjukdomar kan ni ju inte klaga på att andra inte bryr sig för andra tänker väl likadant.

   Reply
  • ÅH ser helt fantastiskt ut!!

   Reply
  • Ohh Angelica, here in Greece many people don’t care about animals, and it’s a pity… Goverment allows people το behave bad to animals and there is no education about that kind of stuff.. It’s another problem of our country. People accustomed to see such incidents very often, so their reaction is like that sadly. I love animals and it’s very sweet for you to care about this cat! kisses!

   Reply
  • hvor er bikinien fra? :D

   Reply
  • Nu börjar jag gråta, hemskt när man ser dessa djur utomlands som har det så dåligt ställt med hälsa och mat. Fast jag hade nog lyft upp den ändå, för det är ju så alla tänker.. Alltså så som ni resonerade, att lyfter jag katten kanske jag får någon smitta. Då får den aldrig hjälp. Men jag förstår ändå att ni tänkte som ni gjorde, säger bara vad jag själv hade gjort. Hoppas du ‘kommer över’ det snart. Kram

   Reply
  • super härliga bilder!!

   Reply
  • Åh, for noen herlige bilder!

   Huff, jeg forstår deg kjempe godt der! Men i syden så bryr dem seg ikke om dyrene. Selv om både kattene og hundene lider, så er det absolutt ingen som bryr seg og de fleste er bare redd for dyr der nede. Jeg begynte å gråte en gang da jeg så en stakkars hund lide.. Det er helt forjævlig :(

   Reply
  • ååh tog i hjärtat att läsa om katten… är en sån stor djurvän så det gör så ont att höra om sånthär!

   Reply
  • Så himla fin du är! Hade reagerat på samma vis, du försökte i alla fall och gjorde mer än många andra skulle gjort!

   Reply
  • Jättehärliga bilder ju! Snygg och glad ser du ut! :)

   Reply
  • Huff, utrolig trist å se sånt.. Er nok mye mer av det i utlandet, enn her i Skandinavia..

   Reply
  • Katt åt lampa, blev lös i magen

   Reply
  • Katt åt stol, satt i halsen

   Reply
  • Katt åt linjal, blev mätt

   Reply
  • Katt åt engelsk hund, dog

   Reply
  • Katt åt fiskare, fick spö

   Reply
  • Katt åt glas, blev splittrad

   Reply
  • Man kan inte göra så mycket åt att en katt brutit tassen. Det läker oftast av sig själv!

   Reply
  • när jag var på sardinien var det så sjukt många hemlösa “fula” katter och ingen brydde sig om dom så när jag skulle somna en kväll låg jag bara och grät. Jag var 11 år då. Skulle göra samma sak idag. Det var en katt där som var helt frisk och så i huset vi hyrde, och den var skitsöt och jag lekte och gosade med den, men dom andra vi hyrde med skrämde bort den hela tiden och försökte hälla vatten på den!!

   Reply
  • Förstår precis hur du känner, djurvän som jag är så skulle jag bete mig exakt som du. Hoppas katten mår bra nu och att inga människor/elaka barn försöker göra något dumt med den för att han sticker ut, det finns så många sjuka människor i världen som inte har respekt för djur.

   Hoppas fler har eller får den omtanken som du Angelica har för djur <3

   Många kramar

   Reply
  • ååååh så härligt de ser ut :)) vad använder du för kamera/objektiv :)?

   Reply
  • Love the pic’s!

   – L

   Reply
  • Djurkulturen där nere är ju tyvärr inte direkt lika “vänlig” alltid som här. Katter och hundar går på gatorna och det ser många inte som något man gör något åt. Snarare som att djuren är smutsiga och vill inte ta i dem. Tyvärr :/

   Reply
  • Fast… ni “tänkte ta upp katten” men avstod för att den kanske hade sjukdomar. Det är väl troligt att även de ni bad om hjälp tänkte likadant och därför avstod.
   __________Svar: Ja, fast det var ju därför vi skulle få tag i en vetirinär som är UTBILDAD i sånt här och vet hur man ska göra i sånna lägen. Vi har ju som sagt ingen aning om katten är aggressiv, har rabies eller skabb (ev.andra sjukdomar) – och just därför vågade vi inte ta upp katten. Hade någon STANNAT och pratat med oss hade vi ju kunna ringa till närmsta veterinär som kunde ha kommit och hjälpt oss ( vi hade självklart betalat för att dom skulle göra de – eftersom allt vi ville var att katten skulle bli bra) men nu ville inte någon ens prata med oss om katten eftersom dom mer eller mindre inte bryr sig. Så nu kanske du förstår hur vi menade?

   Reply
  • Härliga bilder, hej sommar!

   Reply
  • Vad fantastiskt att ni brydde er så om katten och verkligen försökte hjälpa den! Alla människor borde vara så…

   Reply