Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:29 | June 19, 2012

  hattifnatt


  Har fått tillbaka min ‘hattkärlek’ litegrann efter att ha lånat Lindas två nätter i rad på Rhodos.. Har en jäkel hemma men den har blivit så ful och slapp nu så funderar på att köpa mig en ny och ‘hårdare’ jäkel. Vet att hattbaren har ett stort utbud, dock en aning dyrare än t.ex H&M men som sagt – större utbud. Så springa förbi där nu i veckan tänkte jag!

  My ‘hat love’ is back a little bit after having borrowed Linda’s two nights in a row at Rhodes .. Have a devil at home but it has become so ugly and flabby – looking now so I need to buy me a new and ‘tougher’ one. Know that hatbaren has a wide selection, however, slightly more expensive than for example H & M but as I said – more choices. So I will run pass it this week I think!


  36 kommentarer  36 kommentarer om “hattifnatt”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här