Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:02 | June 21, 2012

  stripes and beautiful weather


  Yesterdays outfit/Top from H&M/Bag from Gina Tricot/Shoes from Zara/Sunnies from Lindex/Skirt from H&M trend/

  Vackert väder igår som utnyttjades på bästa sätt! Middag på Sangria och sen häng i Trädgårdsföreningen med de bästa vännerna. Magiskt! Vi tog med oss en filt, köpte med oss massa gott och hade det förbannat härligt.  När kvällen kom drog vi alla hem till ett par kompisar och kollade på Project X vilket skapade en stor lust för festande hos oss alla – men det blev ingen utgång eftersom alla var så sega! Vi stack och käkade på Burger King istället innan de var dags att traska hemåt.
  Nu har jag precis kommit till kontoret och ska snart på ett möte innan jag ska bege mig ut i solen för att lapa lite sol ett tag :)

  Beautiful weather yesterday, which was employed in the best way! Dinner at Sangria and then we hang out in the park ( Trädgårdsföreningen) with my best friends. Magic! We brought a blanket, bought us lots of good food and had a damn nice time. When the evening came we all went home to a few friends and watched Project X, which created a great lust for partying with us all – but we all where sp tired so we didn’t go out! We went and ate at Burger King instead before I walked my way home.
  Now I just got to the office and will have a meeting before I’ll go out in the sun to soak up some sun for a while :)


  32 kommentarer  32 kommentarer om “stripes and beautiful weather”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här