Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:34 | June 22, 2012

  These boots are made for walking


  New boots, Bikbok

  Här är en liten tjuvkik på hur mina nya boots from Bikbok ser ut :) Jag tycker att dom är skitcoola och jag kommer absolut ha med mig dessa till P&L! Många av er har frågat om jag kan göra en packlista och visa min egna packning till P&L och självklart kan jag det! Jag kan nog se till att fixa det redan imorgon :) Wah nu är det bara några dagar kvar till festivalen! JAG ÄR SÅ PEPPAD! Är ni?

  Here is a little sneakpeek on how my new boots from Bikbok looks like :) I think they’re cool and I will definitely bring these to P&L! Many of you have asked if I could make a packing list and show my own packing to P & L and of course I will! I think I can fix it tomorrow :) Wah now it’s just a few days left until the festival! I AM SO psyched! Are you?


  23 kommentarer  23 kommentarer om “These boots are made for walking”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Sikle, sikle, disse var kule! Jeg rydda akkurat i skoene mine og ble skrekkslagen over hvor mange par jeg hadde, men det er da alltid rom for et par til…;-)

   Reply
  • Nydelige boots! Lykke til med pakkingen da! :-D

   Reply
  • OH JAG ÄR MER ÄN TAGGAD!!! Vi ses
   Där dude! Du måsts komma till unicef täntet o säga hej!

   Reply
  • How gorgeous are they? Fabulous.

   x Joana

   Reply
  • Hej Angelica! :) Vi sågs på P&L för 2 år sen, du sov hos mig en natt, minns du?
   Vore kul o träffas på festivalen detta år med, typ mötas upp och förfesta?? :) Bor du på campingen i år eller?
   Kramar, Elin från Borlänge

   Reply
  • Åh dom är så sjukt j*vla coola dom där bootsen! Var faktiskt inne på Bikbok för ca 1 vecka sen med en kompis och jag sa då “tycker nästan att det är lite konstigt att Angelica Blick inte köpt de här än, de skulle passa henne så bra och det är verkligen hennes stil”. Och titt! You bought them! <3

   Reply
  • Awesome details!!

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • Åh de så jeg for en uke siden, er så forelsket i dem at jeg ikke klarer å slutte å tenke på dem, haha. Så de skal helt klart kjøpes inn snart!

   Reply
  • Hej! Kan inte du visa upp en bild på hela?? Funderar på att skaffa mig ett par boots, hittills ser de galet snygga ut!! Kram

   Reply
  • coolio!

   Reply
  • Jeg elsker mine! Blir fort myke og deilige å gå med!

   Reply
  • Grymt snygga!

   Reply
  • Åh så fina! Kika gärna in på min blogg där jag skriver om mitt liv som modell och min vardag och lägger upp massor av fina inspiratons bilder! Lägg gärna till på bloglovin också ;) Kram! <3

   Reply
  • Jag ska också till peace and love! Kanske vi ses haha!
   Men iallafall.. vilka artister är du mest spänd för att se? Är de någon speciell du verkligen gillar? Kan du inte göra en lista?

   Reply
  • sjukt peppad!!!

   Reply
  • Angelica! De är supersnygga de där bootsen. Lite smått dyrgripar också. Jag skulle rekommendera dig att inte ha dem på peace and love. De är alldeles för tuffa för att bli helt nergeggade med lera osv! Kör på några snygga gummistövlar istället och spara dessa snyggingar för mindre leriga event :)

   Reply
  • Åhh riktigt coola!! vill ha!

   Reply
  • Skamkule boots! Har kjempelyst på dem selv :-)

   Reply
  • Kan du inte lägga upp festivaloutfits också?

   Reply
  • Skitsnygga!
   En liten fråga, får man komma fram och hälsa om man springer på dig på P&L? :D
   ______Svar: Tack :) Ja det är klart man får! Jag blir bara asglad då ju! Kram

   Reply
  • Jag är jättepepp! Vågar man ta med sig systemkameran dit? Hur har du gjort tidigare år? :)
   ______Svar: Jag med! Som fan! Hoppas vädret är på vår sida med.. Jag har i tidigare år inte tagit med mig den eftersom jag varit rädd för att bli bestulen på den… I år får jag se hur jag gör. Jag har tagit med mig båda systemkamera och digitalkamera till Linköping så jag får se och bestämma mig innan vi åker hur jag ska göra. Kram! :)

   Reply
  • Jag äger också dom skorna, sjukt snygga och super nöjd med dom. Vad matchar du dom med?

   Reply
  • Åh, de där skorna är hur snygga som helst!!!!

   Reply